DIY Papericlipsit kolmella tavalla

Voi että näitä ihanuuksia! Niin käytännöllisiä, mutta samalla sivunruttaajia. Ei kiva. Mutta koska ne on niin suloisia, tässä olisi muutama helppo tutoriaali miten niitä tehdään.

IMG_0002

IMG_0003

Tarvitset nämä;

  • Klemmareita (Kultaisia löytyy esim. Kärkkäiseltä)
  • Sakset
  • Teippiä
  • Erilaisia naruja
  • Kuumaliima
  • Puu/akryyli/pahvi paloja, tai muuta samantapaista
  • Huopaa tai kangasta

Washista yksinkertaista

IMG_0016

Tämä on helpoin tehdä. Tarvitset sakset, teippiä ja klemmarin. Pujautat vain palan washi teippiä läpi sopivaan kohtaan ja teippaat sen itseensä kiinni. Toimii myös niin, että laitat washi teipin klemmarin päähän! Sitten se onkin jo valmis.

IMG_0007

Puupaloista suloista

IMG_0017.JPG

Olen saanut Happie Scrappieltä aivan tajuttoman määrän erilaisia akryyli- ja puupalikoita enkä tiennyt mitä niillä tehdä, joten olen antanut niitä pois. No, nyt onkin täydellinen kohde niille! Tähän tarvitset sakset, huopaa, kuumaliiman, klemmarin ja itse aiheen minkä liimaat klemmariin.

Ensiksi laitoin kuumaliiman lämpeämään ja leikkelin sopivia huopapaloja taustaksi näille, ettei klemmari sitten irtoa.

IMG_0004

Sitten liimailemaan! Ensiksi klemmari kiinni ja liimaa ympärille. Jos vielä jää kulmaa niin, että huopa lörpöttää ikävästi, lisää kuumaliimaa! Tälläiset clipsit on siitä kivoja, että vaivaa ei tarvitse nähdä juuri ollenkaan ja tämmöisen voi tehdä melkeinpä mistä vaan. Itselläni ei juuri nyt ollut mitään paksumpaa die cutia mistä olisin voinut tehdä. Sellaisestakin siis onnistuu täydellisesti!

Niitä niin ihania naruja

IMG_0015.JPG

Mun ehdoton suosikki näistä, mitä olen nyt esitellyt! Se on niin kaunis ja helposti muokattavissa erivärisillä naruilla. Kuten näette, omassani käytin vaaleanpunaista, kultaista ja hopeaa. Tähän tarvitset narunpätkiä (n.10cm on hyvä), klemmarin, sakset ja kuumaliimaa.

Aloitetaan sillä, että leikkaat nauhat oikean pituisiksi. Voit silittää ne suoriksi etteivät törrötä jokapuollelle, itse yleensä teen niin, mutta lyhyempää clipsiä tehdessä en näe sitä tarpeelliseksi.

IMG_0010

Sitten se inhottava osuus. Yhdistä nauhojen päät toisiinsa ja pujota ne klemmarin sisälle niin, että toiseen päähän jää selvästi nauhoista tuollainen kolo, josta pystyt pujottamaan nauhojen päät niin, että klemmari jää sinne sisälle ja syntyy silmukka. Osa nauhoista saattaa olla löysällä, joten vetele niitä varovasti kireämmälle.

Jos haluat lisäpysyvyyttä, voit sitoa solmun toisella langalla silmukan päälle, tai laittaa kuumaliimaa sinne ”rumemmalle” puolelle sisälle. Itse tungen aina kuumaliimapyssyn pään sinne keskelle, pursotan vähän ja samantien kiristän langat niin, että liima jää sinne sisälle pitäen kaiken kasassa.

Siinä olikin sitten kaikki! Oletteko ennen jo tehneet jotain näitä? Helppoja ja todella nättejä. Näistä saa modattua vaikka minkälaisia kun vain mielikuvitusta käyttää. Mikä on teidän suosikki?

IMG_0014.JPG

1760776898204616060416

 

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *