Esittelyssä – Color Crush

Ostin Webster’s Pagesin Color Crush -plannerin reilu vuosi sitten, kun ne tulivat markkinoille. Tämän jutun tiedot perustuvat omaan kokemukseeni kalenterista, josta on sittemmin tullut markkinoille hieman muokattu versio ja uusia kokoja.

Kokemus alkaa pakkauksesta, joka on napakkaa pahvia ja sisältää tervetulosivun. Itse käytän rasiaa ylimääräisten sivujen säilyttämiseen.

1b

Monet arkailevat valkoista väriä, mutta ainakin minun kalenterini on kohtalaisessa kunnossa, vaikka olen kuljettanut sitä päivittäin mukanani. Tekonahkaiset kannet ovat mukavan pehmeät ja kalenterin mukana tulee pieni tägi, jossa on mietelause. Kalenterin koko on 13,33cm x 20,32cm (5,25″x 8″). Personalin lisäksi Color Crushista on tarjolla A5 ja Traveler’s Notebook -koot.

1

Color Crushia myydään pelkkinä kuorina ja kittinä. Pelkät kuoret sisältävät taskuja ja lokeroita sekä lenkin kynälle. Tägi tulee myös pelkkien kuorien mukana. Plannerin rengaskoko on 2,54cm x 3,17cm (1″-1,25″). Color Crushia on tarjolla useissa väreissä, joissa osassa on hopean väriset metalliosat ja osassa kultaiset.

2

Itse ostin kitin, jossa on kuorien lisäksi kalenterisivut ja kaikkea muuta kivaa, kuten tarra-arkki ja taka-kanteen sopiva lehtiö.

3

Kittiin kuuluu myös kirkas tasku, kirjanmerkki, dashboard ja mietelausesivu, joka vaihtelee kalenterin värin mukaan.

4

Plannerin välilehdet ovat Write it down, Memory keeping, Lists to love, Staying inspired ja Calendar. Write it down -välilehden sivuille tulisi kirjata ajatuksia, ideoita ja unelmia. Memory keeping -osiossa on A day in the life -sivuja, joissa on päivät 1 – 31. Itse olen muokannut sivuista merkkipäiväkalenterin. Sivujen kääntöpuolella on tilaa kuvalle tai luonnokselle ja muistettavien asioiden kirjaamiselle (- said this, remember this).

5

Lists to love -sivuilla on tilaa tehtäville, tavoitteille ja suunnitelmille (to dos, monthly goals, plan & do) sekä viikon ruoka- ja ostoslistalle. Ruokalistan päivät ovat maanantaista sunnuntaihin. Staying inspired -välilehden takana on erilaisia kuviopapereita elävöittämään kalenteria. Paperit ja välilehdet ovat erilaisia eri värisissä Color Crusheissa. Papereiden paino on 120g (32lb), joka vastaa ihan kunnon kopiopaperia. Olen leimannut sivuille Mementolla ja Distresseillä ja käytän muistiinpanojen tekemiseen mustaa geelikynää eikä minulla ole ollut ongelmia sen kanssa, että väri tulisi paperista läpi. Sisäsivujen koko on 9,52cm x 17,14cm (3,75″x6,75″) ja kalenteriin sopivat myös muiden valmistajien personal-kokoiset paperit.

5a

Viimeisellä välilehdellä on kalenteriosio. Kalentereita on kaksi: viikko- ja kuukausinäkymä. Viikkonäkymä alkaa muistiinpanolaatikolla, jossa on myös viikkonumero. Päivät ovat maanantaista sunnuntaihin.

5b

Kuukausinäkymä alkaa jostain syystä sunnuntaista. Aukeamalla on myös edellisen ja seuraavan kuukauden kalenterit, joissa viikon alkupäivä on myös sunnuntai, ja tilaa muistiinpanoille. Takasivulla on vielä tilaa päiväkohtaisille muistiinpanoille.

5d

Ensimmäiseksi planneriksi Color Crush on kohtuullisen hintainen (kuoret 25€, kit 35€) ja kit on mukava aloituspaketti. Itse en kyllä ole osannut hyödyntää sivuja niiden alkuperäisessä tarkoituksessa, koska minulla ei ole tapana suunnitella ruokalistoja eikä asettaa kuukausikohtaisia tavoitteita.

Webster’s Pages on tuonut markkinoille myös useita oheistuotteita, kuten Craftmate Folio -penaalit ja riipuksia. Sisuksia voi myös ostaa erikseen, mutta ei kaikkea mitä kitin mukana tulee.

Color Crush DT emännöi Facebookissa Color Crush Planner Love -ryhmää, joka painottuu kalenterituunausten esittelyyn.

Lisätietoja tuotteista saa Webster’s Pagesin sivuilta.

♥ Blogin vierailija, Mari

Comments

  1. Color Crush on hieman isokokoisempi kuin personal kokoinen Filofax. Kalenterin yleisin ongelma on huonot renkaat, jotka yleensä jää parin millin päähän toisistaan. Itselläni ongelma on kaikissa kolmessa CC- kalenterissa. Tähän löysin kyllä osittaisen ratkaisun googlaamalla
    ”calendar gapping rings”. Muuten kyseinen paketti hivelee silmiä kauniilla väreillään sekä upealla sivu suunnittelullaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *