Esittelyssä – Kikki.K

Olen ollut Kikki K:n omistaja nyt muutaman viikon ja olen rakastunut! En enää yhtään ihmettele niitä hurahtaneita ihmisiä joilta löytyy useampi näitä kaunokaisia. Tätä kyseistä keltaista planneria olen ihastellut siitä asti, kun se tuli markkinoille eli suunnilleen viime syksystä asti. Esittelen teille nyt siis Kikki K:n TEXTURED LEATHER PERSONAL PLANNER LARGE: YELLOW

Kikki K:n nahkaiset plannerit ovat luonnonmateriaaleista käsintehtyjä, joten kaikki ovat aina yksilöllisiä, kahta samanlaista ei ole. Keltaisen plannerin kannet ovat aitoa Saffiano nahkaa ja tässä nimenomaisessa nahka on pintakäsitelty rosoiseksi, se ei siis ole tyypillinen sileä. Sivuilla myös mainitaan kuinka nahan luonteen vuoksi joitain pieniä epätasaisuuksia rosoisuudessa ja nahan värissä saattaa esiintyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Large (A5) kansien koko on 24cm x 20cm x 4cm (9.85″ x 7.87″ x 1.57″). Kikki K:ta saa myös medium (personal) koossa, tällöin kansien mitat ovat 19cm x 14 cm x 4 cm (7.48″ x 5.11″ x 1.57″). Tässä keltaisessa renkaat ja muut metalliosat ovat kultaisia. Sisävuori on mustavalkoista kuvioitua puuvillaa, kuminauha kynälenkki on musta.

Planneri on kuuden renkaan rengaskansio (hienosti 6 ring binder suomennettuna :D). Renkaiden halkaisija on 2,5cm (1″) ja kunkin renkaan väli on 1,5cm ja keskellä oleva väli on 4,5cm (0.59″ ja 1.77″). Renkaat avataan päissä olevista ”napeista” ja suljetaan painamalla renkaat takaisin yhteen.

Plannereiden sisällä olevat taskut vaihtelevat plannerin mallin mukaan. Tässä on etukannessa kaksi paikkaa mini muistilehtiöille ja kaksi ”perustaskua” sekä sihteeritasku näiden takana. Takakannessa on paikka A5 muistilehtiölle.

Tämän keltaisen plannerin mukana tuli 18 kuukauden päiväämätön kalenteri + välilehti, to do-sivuja + välilehti, kokous muistiinpano-sivuja + välilehti, 4 tyhjää välilehteä muistiinpano-sivuilla, kaksi tarra-arkkia, to do- ja enjoy today-minilehtiöt sekä A5 muistilehtiö. Plannereiden sisältö vaihtelee myös mallin mukaan, suunnilleen se kuitenkin pysyy samana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukana tuleva paperi on todella ohutta, ehkäpä jotain 60 g/m2 – 70 g/m2, välilehdet ovat kuitenkin kunnon kartonkia. Paperit ja välilehdet ovat kooltaan 17,1cm x 9,5cm (6.73″ x 3.74″). Itse olen vaihtanut kaikki välilehdet ja sivut, lähinnä sen takia, etten pidä tuosta alkuperäisestä ohuesta paperista, mutta myös sen takia, että saan paljon lisää väriä planneriini värikkäillä välilehdillä mukana tulevien harmaiden sijaan. Kansiin sopivat muutkin A5 kokoiset sivut ja myös Happy Plannereita ja Erin Condren Life Plannereita on siirretty Kikki K:n sisälle.

Tämän plannerin ostin Kikki K:n Ruotsin sivuilta, mutta Singaporesta ne kaikki tulevat, joten tullimaksuihin kannattaa varautua. Mikäli tilaat AU-sivuilta, tulee planneri Australaista. Nyt kannattaakin suosia AU-sivuja, sillä Austaralian dollarin kurssi on heikko, 1 AUD = 0.67€. Tämä keltainen oli -40% alennuksessa kun sen ostin, eli SEK375.00 = 40.95€, kun normaalihinta oli SEK625.00 = 68.25€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toimitus luvataan 5-10 päivässä. Minulle plannerini saapui kuudessa päivässä tilauspäivästä!

Kikki K:ta saa useissa väreissä ja kuoseissa, mutta kukin malli on tarjolla vain kerran. Kun jokin myydään loppuun sitä ei enää sen jälkeen uutena saa. Esimerkiksi eBaysta tai Amazonista voi joitakin löytää käytettynä, mutta hinnat saattavat olla korkeat.

Kikki K:lla on myös muuta toimisto- ja paperitavaraa, kannattaa käydä tutustumassa, jos et vielä ole käynyt!

www.kikki-k.com

-Tinja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *