Happie Scrappie – Maaliskuu

Oi että, Happie Scrappien paketti saapui taas kotiin! Voisin ekana teille vähän kertoa mikä se on. Englannin kielellä näitä kutsutaan subscription boxeiksi, mutta Suomeen ei taida olla rantautunut mitään fiksua sanaa, ainakaan en ole kuullut. Mutta siis! Happie Scrappie on kuukausittain tuleva ihanuus, joka maksaa 18-22€, riippuen minkä setin haluat tilata. Mahdollisuuksia on fauxdori, personal ja A5. Kun tilaat useamman paketin, voit tilata itsellesi myös nopeamman kuljetuksen Fedexiltä. Itse tilaan personal- ja fauxdori-kokoa ja tässä olisi esittelyä teille!

Ensimmäinen asia, jonka paketista löytää, on tälläiset ihanuudet käärittynä kuplamuoviin. Toinen sisältää personalin ja toinen fauxdorin. Mahtavaa näissä kuorissa on se, että ne voi käyttää uudestaan melkeinpä mihin vaan. Itse säilytin ennen tarroja näissä, kunnes kokoelmat alkoi pursuta vähän liikaa.

Happie Scrappie 1

Sit käydään käsiksi sisältöön! Olin eilen kotiin tullessani niin innoissani tästä, että unohdin kokonaan, että olisin voinut kuvata kaiken ennenkuin revin paketit auki hullunkiilto silmissä kiiluen (sori, sinä karvainen asuinkumppani). Kaikki on aina niin ihanaa näissä paketeissa! Ja jos jotakin en tarvitse, sen voi aina lahjoittaa eteenpäin.

Tässä teille ensiksi fauxdoriin kuuluva paketti. Se sisältää tässä kuussa muistilappuja, paperitarroja, jotain puisia tarroja, tasselitupsutin, kynän, sisällysvihkon ja dashboardin! Alempana on kuvaa miltä vihko näyttää sisältä, samalaiset kuvat kuin personal sivuissa.

Happie Scrappie 2

Happie Scrappie 3

Sitten personal-koko! Tämä on mulle paljon kivempi, koska käytän enemmän personalia. Fauxdoria tilaan vain siksi, kun joskus jos lähdetään matkoille niin se on sitten mulla päiväkirjana siellä – pitäisi vaan matkalle päästä enää.

Voi näitä ihanuuksia! Kattokaa nyt hei! Muuten samanlainen kuin fauxdori, mutta värit muuttu vähän ja tässä on page marker myös mukana. Tuitui tuota, missä kynä ja planneri pitää käsistä kiinni! Mä en kestä! Se meni samantien planneriin ja kuvan käytössä näätte täältä.

Happie Scrappie 4

Happie Scrappie 5

Rakastan Happie Scrappien paperilaatua. Taitaa olla 120g, kun leimat sun muut ei näy läpi ja melkeinpä millä vaan kynällä voi kirjoittaa. Toiseksi, ne on aina valmiiksi koristeltuja. Joskus se on pieni elämän pelastaja, koska aina vaan ei jaksa. Kolmanneksi vielä, sieltä tulee aina erilaisia! Taulukkoja, viikkoja, kuukausia, to-do listoja, tyhjää, värityksiä, mitä ikinä voikaan keksiä.

Tässä olisi vielä kaikki mitä paketeista löytyi.

Happie Scrappie 6

Voitte tilata omanne Happie Scrappien sivuilta tai ostaa kaikkea muuta kivaa. Subscription on kumminkin auki vain 25 päivä joka kuukausi, että kannattaa sillon olla skarppina!

♥ Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *