Heidin kynäsuositukset

Meillä jokaisella on omat suosikki kynät. Osa vielä etsii sitä täydellistä ja osa on jo löytänyt, itse uskon löytäneeni omat suosikkini ja toivon että nämä arvostelut auttaa teitäkin tiellänne löytää se paras kynä. Tässä on mun suosikkikynä washi teipeille, pari normaalia kynää ja yliviivaustussia.

IMG_0011.JPG

Pilot Twin Marker

Tutkitaanpas ensimmäisenä tämä washi teipeille suunnattu kynä. Tai no, en usko että se on niille tehty, mutta mun mielestä on. Parempaa kynää en ole niille löytänyt vielä! Kuivaa meinaan ihan samantien kun on kirjoittanut jotain eli tahrat saa tämän kynän kanssa unohtaa. Paperille on vähän huonompi vaihtoehto valitettavasti, sillä kaikki tulee 120g paperista läpi, kuten näkyy. Jos joku löytää näitä jostain kaupoista niin huutakaa samantien! Ostin omani kaksi vuotta sitten enkä löydä enää mistään näitä ihmekyniä.

IMG_0012.JPG

IMG_0013.JPG

PenGems

Mun suosikkeja ulkonäöllisesti! Kirjoittaakin jopa yllättävän hyvin, sillä harvemmin löytyy nätti kynä mikä oikeasti kirjoittaa myös kaunista jälkeä. Normaali muste mikä näiden kanssa tulee kynän sisällä on väriltään musta ja  samoin myös lisätäyte joka tulee mukana, mutta PenGemsien sivuilla on paljon erilaisia vaihtoehtoja mitä voit ostaa. Jäljen paksuus on 0.7 joka on mun käsialalle aivan täydellinen, sillä saatan välillä painaa vähän kovempaa, jonka takia ohuemmalla kärjellä paperi saattaa hajota helpommin. Näitä kaunokaisia on montaa eriväristä, joten jokaiselle kalenterille löytyy varmasti omansa! Voitto ostaa omanne täältä.

IMG_0014

Pilot G2 0.7

Huhhuh, G2 kynät on kulkenut mun matkassa niin kauan kun muistan. Siis aivan tajuttoman hyviä, ulkonäkö on valitettavan tylsä. Vähän kimalletta kun olisi niin ai että! Paras puoli näissä on geelimuste, josta tulee niin täydellisestä jälkeä, eikä edes näy läpi 120g paperista! Huonoja puolia en osaa sanoa yhtään. Monia eri värejä, ihan hyvä hinta, eri kokoja ja muste kestää kauan. Mikä voisi mennä vikaan? Löytyy melkein jokaisesta kaupasta missä on vähän enemmän kynävalikoimaa.

IMG_0015.JPG

Pilot FriXion Light

Voi Pilot! Kolme neljästä. No, ei sitä voi kiertää mitenkään että se on vaan hyvä merkki! Oon todella huono käyttämään yliviivaustusseja, mutta jos käytän, niin se on aina näitä. Kuten kuvasta huomaa, olen kumittanut niitä tuolla päällä ja hyvin lähtee! En itse välittänyt niistä normaaleista kynistä hirveästi, mutta nämä tussit on kyllä aivan mahtavat. Näitä on kuulemma tullut pastellivärisiäkin Suomalaiseen kirjakauppaan! Hinta osaa kirpaista siellä vähän, mutta ebaysta saisi varmasti halvalla ja helposti!

IMG_0016.JPG

Toivottavasti helpotti kynien valinnassa edes jotenkin! Jos on jotain kysyttävää niin laittakaa viestiä taas johonkin ja tottakai kertokaa omat kynäsuosikkinne. Haluaisin kuulla niitä, jos löytäisin vaikka lisää uusia ihanuuksia!

1760776898204616060416

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *