Kuinka käyttää PayPalia?

PayPal.. Voi tätä sivustoa. Se avaa oven Etsyyn, Ebayhin ja muihin ihaniin maailmoihin, mihin voisi vaan tuhlata koko vuoden tulot parissa tunnissa. Ensimmäisen kerran kun PayPalin tekee, se saattaa olla vähän hankalampi aloittaa, joten tässä olisi toivottavasti selvät apinaohjeet.

  • Mene sivulle https://www.paypal.com/fi/ ja paina Sign Up. Se avaa valikon mistä saat valita joko personal tai bisnes tilin. Suosittelen personalia, jos olet vain ostoksia tekemässä. Sitten vain continue.

PayPal1

  • Sitten alkaa itse luonti ja tietojen syöttö. Ensiksi maa, sähköposti ja salasana, seuraavalla sivulla tulee liuta kysymyksiä osoitteista ja syntymäpäivistä Viimeisenä tarvitaan vain maksukorttisi tiedot ja Paypal on valmiiksi käytettävissä!

Paypal2

PayPal3

Paypalissa on myös mahdollista maksaa rahansiirroilla sen sijaan, että maksu menee aina kortilta. Sen jälkeen kun olet luonut tilit, voit siirtää rahaa Paypaliin kahdella tavalla joko pankkisiirtona (Top Up) jossa rahojen siirtyminen kestää jonkinaikaa tai suorana verkkopankkisiirtona (Add funds to your account instantly), jolloin rahat näkyvät Paypalissa muutaman minuutin viiveellä. Valikon löydät tilisi yhteenvetosivulta (Summary). Jos haluat rahojen menevän suoraveloituksena, sinun tarvii lisätä pankin tiedot vielä kohdasta WalletSitten shoppailun pitäisi onnistua ilman ongelmia!

Näyttökuva 2016-04-08 kello 19.52.09

Se olikin nopea ja yksinkertainen. Yllätyin itsekin oikeastaan! Liityin PayPaliin vuonna 2009 ja sillon liittyminen oli mitä vaikeampaa ja nyt menikin ihan parissa minuutissa. Helppoa PayPalin käytössä on se, että jos tilaat ulkomailta tai nykyään Suomestakin aika monesta kaupasta, sinne ei tarvitse syöttää kortin tietoja, vaan ne menee suoraan PayPalin kautta. Lisäksi Paypal on myös turvallinen tapa maksaa ja esim. Ebayssa se takaa rahan palautuksia riitatilanteissa ostajan kanssa.

1760776898204616060416 & Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *