Miitti tulee – oletko valmis?

Vaikka blogin puolella onkin vietetty hiljaiseloa, ei täällä olla vaan käsiä heiluteltu. Katseet ja suunnitelmat ovat olleet tiukasti elokuun viimeisessä viikonlopussa. 31.8.2019 tavataan taas isommalla porukalla jo neljättä kertaa, kun Planner Lovers Finland täyttää 4 vuotta! Tapahtumaa juhlitaan nyt jo perinteisesti Tampere-talossa, ja tällä kertaa mukaan on tulossa yhteensä 150 innokasta ja samanhenkistä osallistujaa ryhmästä, joiden kanssa voi vaihtaa ajatuksia rakkaasta harrastuksesta, kuulla vinkkejä ja saada uusia näkökulmia tekemiseen sekä nauttia inspiroivasta ilmapiiristä.

Tänäkin vuonna paikan päällä on mahdollisuus osallistua ja päästä itse tekemään. Viime vuonna pajoissa valmistui laminoituja välilehtiä ja taskuja sekä nauhoin koristeltuja klemmareita. Lisäksi useampi yhteinen haaste sai miittiläiset etsimään luovuuttaan ja koristelemaan kalenteriaukeamia ehkä hieman mukavuusalueen ulkopuolellakin.

Omista ylijäämätavaroista tai hutiostoksista pääsee eroon tuomalla ne yhteiselle kirppispöydälle myyntiin. Kirppismyynnillä tienatut rahat voi laittaa kiertoon heti, sillä paikalle on tulossa salillinen upeita kauppiaita mukanaan erilaisia aiheeseen liittyviä herkkuja, joita et ehkä tiennytkään tarvitsevasi.

Tyhjin käsin ei siis paikan päältä tarvitse lähteä. Vaikkei mukaan tarttuisi mitään uusia hankintoja (ihan kuin niin nyt muka voisi käydä), niin ihanat ja anteliaat kauppiaat sekä muut sponsorimme ovat lahjoittaneet ison kasan palkintoja arvontoihin, joissa jokaisella on mahdollisuus voittaa itselleen uusia ihanuuksia. Ja vaikka arpaonnikaan ei suosisi, niin ihastuttavat sponsorimme mahdollistavat sen, että jokainen osallistujamme saa kotiin vietäväksi houkuttelevan goodiebagin, jonka sisältö pidetään tietysti salaisuutena miittiin asti. Tämän lisäksi ainakin itsellä jokaisen aiemman kolmen miitin jälkeen olo on ollut luova, inspiroitunut ja tästä harrastuksesta uudelleen innostunut, eli se henkinen pääoma on miitin aikana lisääntynyt valtavasti.

Tänä vuonna liput myytiin kaikkien yllätykseksi hujauksessa, reippaasti alle vuorokaudessa. Ei silti hätää, mikäli et lippua onnistunut itsellesi hankkimaan. Mikäli joku huono-onninen joutuu osallistumisensa perumaan, voi miitistä luodun Facebook-tapahtuman puolelta edelleen yrittää bongailla myynti-ilmoituksia tai itse huhuilla lippua.

Jos osallistuminen jää silti jostain syystä välistä, voi tunnelmasta nauttia myös PLF:n Facebook-ryhmän kautta sekä instagramissa tunnisteella #PLFmiitti2019 . Livevideot, videopätkät, kuvat miitistä ja siellä syntyneistä tuotoksista tuovat miitin lähelle vaikkei itse olisikaan paikan päällä.

Enää kaksi viikkoa H-hetkeen! Mikä on Sinun suosikki muistosi viime vuosien miiteistä ja mitä odotat tältä vuodelta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *