Mistä ostaa kalentereita Suomessa?

Päivitys 12.12.2016: Koska tämän postauksen kirjoittamisesta on jo aikaa, ovat alla olevat tiedot saattaneet muuttua. Suosittelemmekin siis, että kurkkaat listauksemme suomalaisista verkkokaupoista.

Ryhmässä herättää paljon keskustelua se, mistä tilata oman kalenterinsa tai plannerinsa sitten, kun löytyy se omaan tarpeeseen sopiva yksilö ja sormet syyhyävät innokuudesta tuunata omaa kalenteria.
Vielä jokunen aika sitten tilanne oli se, ettei Suomessa juurikaan valikoimaa löytynyt vaan tilaukset piti tehdä ulkomaisista verkkokaupoista. Onneksi monta ihanaa myyjää on löytänyt tiensä meidän ryhmään ja ottanut valikoimiinsa ihania kalentereita ja plannereita sekä kaikkea kivaa oheistuotetta niiden tuunaamiseen.

Halusin koota teille tällaisen yhteenvetopostauksen siitä, mistä suomalaisesta kaupasta saa mitäkin merkkiä. Toivottavasti tästä on hyötyä ja ehkä myös iloa ihanille kauppiaillemme kun voimme näin tukea suomalaisia pienyrittäjiä.
Kaikki esitellyt kaupat ovat verkkokauppoja, eli niistä on mahdollista tilata huolimatta siitä missä asuu. Joillakin kaupoilla on myös kivijalkamyymälä, kannattaa kurkata jokaisen kaupan omia sivuja.

Huomioithan että linkit on laitettu sen mukaan, mikä tilanne on postausta kirjoittaessa, tilanne voi siis muuttua. Planner Lovers Finland ryhmän tiedostosta löytyy pitkä lista kaupoista, joka kannattaa kurkata siinä tapauksessa että näistä alla mainituista tuotteet loppuneet.

Simple Stories Carpe Diem (Snap! Planner)

SS-ROBINSEGG PACKAGE
Kuva: Simple Stories

anulogowebbi

Carpe Diem planneria myy Anun putiikit Kangasalla. Kannattaa kurkata myös Anun putiikkien facebook sivu. Anun putiikit ottavat vastaan myös tilaustoiveita.

Webster’s Pages Color Crush

light-teal-personal-planner-websters-pages

LOGO

Klemmarikellarilla on myymälä Turussa.
Klemmarikellarilla on myös Facebook sivu ja kauppa ottaa vastaan tilaustoiveita.

MAMBI Happy Planner (Create 365)

PLNR-14_grande
Kuva: Me & my BIG ideas

LOGO

Klemmarikellarin valikoimissa näytti tällä hetkellä Happy Planner olevan loppuunmyyty, mutta kannattaa kurkata sinne myöhemmin.

anulogowebbi

Korttipaja, logo

PAPER-GIFTS-1-1

Happy Planneria myy myös Facebookissa toimiva Askartelu- ja käsityötarvikkeet Käsitellen.

Lopuksi vielä pari suomalaista, mainitsemisen arvoista kauppaa. Näissä kaupoissa ei tällä hetkellä ole kalentereita tai plannereita myynnissä, mutta kannattaa kurkata siitä huolimatta. Kauppojen myyjät ovat aktiivisia ryhmässämme, heillä on kiva valikoima kalenterin tuunaukseen soveltuvaa materiaalia ja toteuttavat mukavasti tilaustoiveita!

Nannan Paperi ja helmi Facebookissa ja myymälä Ikaalisissa.

logo-valkopohja

Ei muuta kuin kalenteriostoksille!

_Satu_

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *