Mitä löytyy Heidin plannerin sisältä?

Heidi täällä pitkästä aikaa taas kirjoittelemassa! Flunssan kourissa olen tässä kärsinyt jo yli viikon, yh.. Mutta niihin mukavampiin asioihin! Multa kysellään todella usein mitä oikein pidän siellä plannerin sisällä, kun noita välilehtiä on niin julmetun paljon. Kuvien ottamisen aikaan plannerina toimi punainen Kikki K, mutta on kaksi kertaa sen jälkeen jo vaihtunut, ensiksi oranssiin ja sitten siniseen kisuplanneriin. Samat sisälmykset on kumminkin pysynyt niin näillä mennään!

Mulla on käytössä siis kahdeksan sivuvälilehteä ja kuusi ylhäällä. Osa näistä on kumminkin vain jakamaan esim notes sivuja moneen osaan. Mutta niistä myöhemmin sitten!

IMG_0001.JPG

IMG_0002

Aloitetaan taskuista. Ne on ihan pakko olla aina täydellisessä kunnossa, että tulee hyvä mieli joka kerta kun avaan kalenterin. Muutama clipsi, pieni muistilappuvihko, washinäytteitä, Project Life -kortti ja se on siinä. Muuta ei tarvita! Isossa taskussa säilytän tarroja, joita käytän eniten. Muuten satunnaisesti säilytän näissä kuitteja, matkalippuja, leffalippuja ym.

IMG_0004

IMG_0003

Henkilökohtaisten tietojen jälkeen tulee kuukausinäkymä. Niihin kirjoitan vain työvuorot, minkä ansiosta voin käyttää vähän isompia ja söpömpiä tarroja merkitsemään päivät. Kuukausien jälkeen on muutamia personal kokoiseen planneriin luotuja tarra-arkkeja. Täydellisiä ottaa mukaan!

Viikkonäkymänä toimii Piaric.comin sisälmykset, joita koristelen useimmiten tarroilla ja washiteipillä. Joskus saatan jopa yrittää kirjoittaa tai piirtää nätisti jotain, mutta ne eivät ikinä päädy kuviin asti.

IMG_0005

IMG_0008

IMG_0009.JPG

Normaalien sisuksien jälkeen päästään niihin, mitä eniten kysellään, eli mitä muuta mulla on täällä, kun on niin paksu? No, vähän kaikkea. Jokaiselle on oma välilehtensä ja vielä niille välilehdet, että löydän viimeksi käytetyn sivun helposti. Niitä on jaettuna vielä erilaisiin cheklisteihin, ruutupaperiin, viivoihin, laatikoihin… Ja jokaisessa merkki missä tulee tyhjä sivu. Näitä mulla on plannerissa;

  • Tilausseuranta
  • Kaupat ja pysyvät alekoodit
  • Osoitteet
  • Notesit jaettuna moniin eri osa-alueisiin ja sivunmuotoihin. Tuhrusivua eniten.
  •  Listoja. Esim blogi, to-do, hankittavaa, wish list, velat ym.
IMG_0010.JPG
Tilausseuranta
IMG_0011.JPG
Lista suosikkikauposta ja niiden pysyvistä alekoodeista
IMG_0013.JPG
Planspiraatioiden historiaa

IMG_0012.JPG

Lisää kuvia löydätte mun Instagramista, kannattaa käydä kurkkaamassa! Mun plannerin sisus (ja itse planner) muuttuu todella usein ja todella paljon, mutta nämä on ne, mitkä siellä on aina sisällä ja joita ilman en voisi mihinkään lähteä.

1760776898204616060416

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *