Mitä pitää kalenterin sisällä ja mistä sivuja lisää?

Paljon kysytty asia. Mitä kalenterin sisälle laittaa muuta kuin sen itse kalenterin? Rengaskalentereissa on se upea mahdollisuus, että niihin voi laittaa melkeinpä mitä vain. Tässä hyvä esimerkki mitä itse kannan aina mukana. Suurin osa näistä sivuista on myös muissa kalentereissa, tai mahdollisuus jotenkin sinne sisälle ujuttaa.

IMG_0003
Vuosinäkymä; Happie Scrappie
IMG_0004
Kuukausinäkymä; Happie Scrappie

Vuosi- ja kuukausinäkymä. Ilman näitä kahta ei mun päivät pyöri eteenpäin. Vuosinäkymästä on todella helppo kurkata pitkälle ajalle tapahtuvat päivät ja kuukausinäkymässä näkyy nopeasti esimerkiksi kaikki työvuorot. Monet käyttävät tätä myös kuukautisten, laskujen ja julkaisujen seurantaan tai muuten vain menoihin.

IMG_0005
Viikkonäkymä; Piaric – W2P, #2MNR

Sitten se yleisin, viikkonäkymä. Kuvassa on käytössä wo2p (viikko aukeamalla), mutta toiset todella yleiset ovat viikko yhdellä sivulla ja ruutupaperi vieressä ja päivä per sivu, johon voi sitten kirjoittaa vaikka päiväkirjaa! Tämä on vähän kuukausinäkymää yksityiskohtaisempi kuten ylhäällä olevasta kuvasta näkyy. Viikkonäkymään on todella helppo kirjoittaa sen päivän tärkeimmät menot ja tehtävät, jotka pitäisi saada tehtyä. Tässä on myös täydellistä seurata  perheen asioita, kuten millon mies on töissä tai lapsilla hammaslääkäri, ynnä muut yhteisiin aikatauluihin vaikuttavat.

Täältä löydät sivuja ostettavia sivuja. Jotkut ovat printattavia ja toiset valmiita;

IMG_0007
Notes sivut; Happie Scrappie
IMG_0006
Osoitesivut; Etsy- Sew Much Crafting

Sivuja löytyy todella paljon erilaisia myös muuhun käyttöön! Itselläni on kalenterin lisäksi vain osoitelista ja muistiinpanosivuja iso kasa, mutta esimerkiksi näitä käytetään myös ahkerasti;

 • To do -sivuja
 • Lemmikkien terveystiedot
 • Kokousmuistio
 • Auton/autojen huollot
 • Ostoslista
 • Rahankäytön seuranta
 • Nähtävät elokuvat ja luettavat kirjat
 • Syntymäpäivät
 • Terveyden seuranta / treenipäiväkirja
 • Kirjekavereiden tiedot

Näitä siis löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä! Jos kurkkaat pinterestistä sanoilla ”planner printables”, saatkin selata niitä varmasti koko loppuvuoden kun löytyy kaikkea niin ihanaa.

 1760776898204616060416

Comments

 1. Sanon tämän nyt lyhyesti, sillä painelin jotain nappeja ja sivu poisti pitkän kirjoisuksen :P, mutta kun katselen plannerointi videoita niin niissä näkyy, että tarrat joita laitetaan päivä lokeroihin ovat juuri sen levyisiä kuin itse lokerot. Olen kiinnostunut wo2p vaakasuuntaisesta sisällöstä large koossa niin mietin, että kun ne lokerot ovat vähän erikokoisia kuin tarrat joita sinne laitetaan niin miten ne tarrat sitten asetellaan sinne? Ja kun tällähetkellä minulla on Bride business kalenteri niin miten sitä voisi planneroida? Siinä on siis pystysuunnassa päivät ja kellon ajat järjestyksessä alas päin.

  Kiitos jos vastaatte! <3

  • Washiteipit soveltuvat erityisen hyvin kalenteriin kuin kalenteriin huolimatta siitä onko kyseessä vertikaalit vai horisontaaliset kalenterinäkymät.
   Etsyssä on paljon erilaisia vaihtoehtoja saatavilla, kannattaa kurkata myös travelers notebookeihin tarkoitetut tarrat, niissä voisi olla vaihtoehtoja kalenteriisi. Tai mambin mini happyplannerin tarrat ja carpe diem personal koon tarrasetit. Noissa tarrat ovat hieman pienemmässä koossa kuin erin condrenin ja happyplannerin tarrat joita pääsääntöisesti nämä laatikoihin laitettavat tarrat ovat.

   Mutta kannattaa myös muistaa ettei tässä ole sääntöjä miten asetella tarroja tai miten koristella sivuja, jokainen löytää oman tyylinsä ja tapansa vain kokeilemalla. Inspiraatiota kannattaa hakea vaikka pinterestistä ja Planner Lovers Finland facebook ryhmästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *