Planspiraatio #1

Se on nyt täällä, kaikkien aikojen ensimmäinen Planspiraatio! Planspiraatio on luotu sinulle tarjoamaan inspiraatiota plannerharrastukseesi, tervetuloa mukaan!

Ennen osallistumistasi, lue haasteen ja arvonnan säännöt täältä. Osallistumisaikaa sinulla on sunnuntaihin 27.3.2016 klo 15.00 saakka.

Plansipiraatio #1 on keväisen raikas värikartta. Käytä työssäsi värikartasta löytyviä värejä, kaikkien värien ei tarvitse olla käytössä.

image

 

Arvontapalkintona on tällä kertaa washiteippiä, paperia, klammareita, tarroja, stickyjä yms. Eli jokaisen plannertytön unelma kasa.

IMG_0046

Palkinnon tarjoaa SatuOtuksen blogi.

PLF Design team on toteuttanut värikartan mukaisesti omat luomuksensa sinua inspiroimaan.

Sara

imageimage

 

Tinja

image

 

Heidi

image

 

Milla

image

 

Joten ei muutakuin omaa luomustasi tekemään! Ja muistathan ettei sen tarvitse olla juuri kalenteriaukeama, voit osallistua myös tekemällä jotain muuta joka kulkee mukana kalenterissasi.

Osallistu lähettämällä kuvan työstäsi haastepostaukseen Facebook ryhmässä Planner Lovers Finland, Instagramissa hashtageilla #plannerloversfinland ja #planspiraatio, tai Mr.Linkyllä alla:

Jos sinulla on kysyttävää osallistumisesta tai ongelmia Mr.Linkyn kanssa, ota yhtettä Facebook -ryhmän ylläpitoon tai tämän kertaisen haasteen ylläpitäjään satuotus@gmail.com.

Voittaja julkaistaa PLF blogissa sunnuntaina 27.3.2016

Mukavia hetkiä Planspiraation parissa!

 

_Satu_

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *