Planspiraatio #11

Elokuinen tervehdys kaikille!

Ihanan kesän jälkeen Planspiraatiokin muuttuu syksyisempään suuntaan.  Toivottavasti saamme sitä huolimatta nauti vielä lämmöstä ja auringon paisteesta.

Plansipiraatio #11 on syksyinen värikartta. Käytä inspiraation lähteenä värikartasta löytyviä värejä tai kuvaa. Huomioithan että kaikkien värien ei tarvitse olla käytössä ja kuten Planspiraation henkeen kuuluu, saa tehtävänantoa soveltaa hyvin luovasti.

IMG_0273
Kuvan lähde: http://www.design-seeds.com/autumn/apple-hues2/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennen osallistumistasi, lue haasteen ja arvonnan säännöt täältä. Osallistumisaikaa sinulla on sunnuntaihin 28.8.2016 klo 16.00 saakka. Blogin lukijoiden pyynnöstä on lisätty mahdolisuus osallistua arvontaa myös tämän blogipostauksen kautta, eli kommentoimalla tätä postausta ja laittamalla linkki kommenttiin mukaan. Ensisijaisesti kuitenkin edelleen toivomme osallistumisia facebook -ryhmässä virallisessa osallistumispostauksessa tai instagramissa #planspiraatio11, halusimme kuitenkin näin tarjota mahdollisuuden myös niille harrastajille, joiden ei ole mahdolista käyttää kyseisiä sosiaalisiamedioita.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan paketti tuunaukseen soveltuvia tuotteita, tarroja, kortteja koristeeksi, washiteippisampleja, stickynote lappuja sekä veikeä kettuklemmari. Palkinnon sponsoroi tällä kertaa PLF design tiimistä Tinja sekä SatuOtuksen blogi.

IMG_0272

 

Ihanat Design tiimiläisemme tarjoavat inspiraatiota ihanilla tuunauksillaan:

Tinja

IMG_0274

 

Heidi

 

IMG_0275

Sara

IMG_0276

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *