Planspiraatio #3

Eilen saatiin arvottua Planspiraatio #2:n voittaja, joten tänään on sitten taas aika uuden Planspiraation. Tällä kertaa saimme ideointiin apua ryhmän jäseneltä ja ensimmäisen Planspiraation voittajalta, Jatalta. Kiitos ideointi avusta!
Jos sinulla on joku idea jonka haluaisit nähdä Planspiraatiohaasteessa, ota yhteyttä ryhmän ylläpitoon. Toteutetaan näitä juttuja yhdessä!

Ennen osallistumistasi lue haasteen ja arvonnan säännöt. Osallistumisaikaa sinulla on sunnuntaihin 24.4.2016 klo 15.00 saakka.

Tällä kertaa Planspiraatio on kaksi pientä lausetta, jotka sisältävät paljon. Ja kuten Planspiraation henkeen kuuluu, voit lähestyä aihetta luovasti valitsemastasi näkökulmasta.

IMG_0095

 

Palkintona tällä kertaa on keväisen värikäs kattaus Project Life -kortteja, plannertarroja, washia, sticky noteja, tageja ja klemmareita. Palkinnon tarjoaa SatuOtuksen -blogi.

IMG_0096

 

PLF Design tiimin jäsenet ovat tehneet jälleen esimerkkityönsä sinua inspiroimaan. DT:läiset ovat lähestyneet tämän viikkoista haastetta luovasti ja erilaisista näkökulmista.

Heidi kokosi geokätköilyplannerinsa asettelun haasten mukaisesti. Filofax on vanha, kynä tehty kierrätetyistä CD-levyistä ja klemmarit ovat uusia ja hohtavia.

IMG_0094.png

 

Tinja on tehnyt ihanan dashboardin vanhoilla tarroilla, klemmarilla joka tehty kierrätetystä huivista, leikekuvat ovat uusia ja hohtavia.

IMG_0093

 

Sara on toteuttanut oma dashboardinsa vanhojen lehti-ilmoitusten hengessä lisäten hieman glitteria ja hohdetta.

IMG_0092

 

Satu on tehnyt viikkoaukeaman käytetyistä kirjekuorista leikatuilla kuvilla ja kierrätetystä washiteipistä. Tarrat ovat vanhoja arkistojen kätköistä, uutta ja hohtava on itsetehty koristeriipus.

IMG_0090IMG_0091

 

 

Eipä sitten muuta kui tuunaamaan!! 🙂
Ja muistathan ettei Planspiraatiosi tarvitse olla juuri kalenteriaukeama, voit osallistua myös tekemällä jotain muuta joka kulkee mukana kalenterissasi.

Osallistu lähettämällä kuva työstäsi haastepostaukseen Facebook-ryhmässä Planner Lovers Finland tai Instagramissa hashtagilla #planspiraatio. Voit osallistua myös Mr.Linkyllä,  Mr.Linkyn kautta osallistumiset eivät näy suoraan blogipostauksessa, mutta ylläpito näkee kyllä.

Jos sinulla on kysyttävää osallistumisesta tai ongelmia Mr.Linkyn kanssa, ota yhtettä Facebook-ryhmän ylläpitoon tai tämänkertaisen haasteen ylläpitäjään satuotus@gmail.com.

Voittaja julkaistaan PLF blogissa sunnuntaina 24.4.2016 klo 21 mennessä.

Mukavia hetkiä Planspiraation parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *