Planspiraatio #4

Eilen saatiin arvottua Planspiraatio #3:n voittaja, joten tänään on jälleen aika uuden Planspiraation.Ennen osallistumistasi lue haasteen ja arvonnan säännöt. Osallistumisaikaa sinulla on sunnuntaihin 8.5.2016 klo 15.00 saakka.

Tällä kertaa Planspiraatio on on Vappu-aiheinen kuva. Älä anna kuvan teeman rajoittaa luovuuttasi, voit käyttää kuvaa myös värikarttana, tunnelmana, poimia kuvasta yksityiskohtia jne.

vappu_esn-munkki

Tällä kertaa palkinnon tarjoavat yhteistyössä Heidi’s planner ja SatuOtuksen -blogi.
Palkintona on leikkimielinen setti tuunaustavaraa, Happie Scrappien tuotteista tehtyjä klemmareita, washiteippirulla, nuoliklemmari, pupu kuviolävistin ja pieni pöllö-vihko plannerin väliin sujautettavaksi.

IMG_0112.png

 

Design tiimi inspiroi sinua tällä viikolla värikkäillä töillään.

Heidi on tuunannut viikkoaukeamansa vappuiseksi.

IMG_0114

 

Satu on tehnyt uuden planner setup:n värien inspiroimana.

IMG_0113.png

 

Tinja on tuunannut Vappu -päivän teeman mukaisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Millan vappuviikolla juhlii minionit.

IMG_0115.png

Tuunailemaan siis!
Ja muistathan ettei Planspiraatiosi tarvitse olla juuri kalenteriaukeama, voit osallistua myös tekemällä jotain muuta joka kulkee mukana kalenterissasi.

Osallistu lähettämällä kuva työstäsi haastepostaukseen Facebook-ryhmässä Planner Lovers Finland tai Instagramissa hashtagilla #planspiraatio
Voit osallistua myös Mr.Linkyllä,  Mr.Linkyn kautta osallistumiset eivät näy suoraan blogipostauksessa, mutta ylläpito näkee kyllä.

Jos sinulla on kysyttävää osallistumisesta tai ongelmia Mr.Linkyn kanssa, ota yhtettä Facebook-ryhmän ylläpitoon tai tämänkertaisen haasteen ylläpitäjään satuotus@gmail.com.

Voittaja julkaistaan PLF blogissa sunnuntaina 8.5.2016 klo 21 mennessä.

Rentouttavia hetkiä Planspiraation parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *