Planspiraatio #9

Planspiraatio on ollut nyt muutaman viikon miittitauolla ja olemmekin saaneet inspiroitua miittiplanspiraatioden parissa. Kiitos kaikille osallistumisesta! 🙂

Tällä viikolla inspiroidutaan taas kesäisissä merkeissä ja nautitaan kesästä vielä kun sitä on jäljellä. Planspiraatio palaa normaaliin rytmiin ensi viikolla, mikä tarkoittaa sitä että tähän Planspiraatioon on aikaa osallistua vain tämä viikko. Ensi viikolla tulee uusi Planspiraatio ja sen jälkeen tuttuun tapaa uusi aina kahden viikon välein.

Unelmien kesäpäivä on aiheena tällä kertaa. Muistattehan että myös kuva voi inspiroida eli voitte myös inspiroitua pilvisestä taivaasta tai pinkistä fontista, ehkä jopa kaikista näistä yhdessä! Eikä tälläkään kertaa tarvitse ajatella rajoittuneesti vaan luovuuden käyttö on sallittua.
Ennen osallistumistasi kurkkaathan säännöt ja muista, että tuunauksen ei tarvise olla kalenteriaukeama, vaan ihan mitä tahansa planneriin liittyvään.

Kuten yllä kerrottiin, osallistumisaika on tällä kertaa hieman poikkeuksellisesti yksi viikko. Osallistua voi 31.7.2016 klo 16 saakka.
Osallistua voi Facebookissa, postaamalla kuvan alkuperäiseen Planspiraatio#9 -postaukseen tai Instagramissa merkitsemällä kuvaan #planspiraatio9 ja kommentoimalla Facebookissa, että olet osallistunut haasteeseen Instagramissa.

 

IMG_0251

 

Palkintona on tällä kertaa Diy- setti, eli materiaalit omien välilehtien tekemiseen tai mitä ihanaa ikinä haluatkaan tehdä näillä kaunokaisilla:

IMG_0256
Tuttuun tapaan Design tiimiläiset inspiroituvat tekemään esimerkkityönsä.

Milla puuhaili unelmien kesäpäiviä kokonaisen viikon:

IMG_0253

 

Satulla unelmien kesäpäiviä taitaa olla koko elokuu:

IMG_0254

 

Heidin plannerin taskut ovat tulvillaan kesää:

IMG_0252

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *