Planspiraatio -haaste

PLF:n Planspiraatio -haaste on plannerin/kalenterin/bujon tuunaushaaste. Uusi haaste julkaistaan aina parittoman viikon maanantaina PLF blogissa. Haaste voi olla mitä tahansa -sana, kuva, värikartta jne., jotain joka on tarkoitettu antamaan inspiraatiota luovuutesi syttymiselle.

Haasteeseen voit osallistua tuunamalla tai tekemällä sivun, aukeaman, dashboardin,välilehden, koristelemalla klemmarin -siis jotain mitä käytät plannerissasi/kalenterissasi/bujossasi. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Sääntöjen mukaan haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan palkinto ennen uuden Planspiraation julkaisemista. Arvonnan suorittaa internet arvontakone, tätä varten jokainen saa osallistumisnumeron, haasteen ylläpitäjä huolehtii sen sinulle. Numerot annetaan osallistumisjärjestyksessä. Voittaja julkaistaa blogissa sekä facebook-ryhmässä kommentilla haastepostauksessa.

Mikäli haluat osallistua palkinnon arvontaan, osallistuva työ tulee olla uusi ja ennenjulkaisematon. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla esim. kalenterissa tuleva viikko,  vaan ainoastaan jotain kalenteriisi liittyvää. Haasten on tarkoitus olla leikkimielinen eikä siihen pidä suhtautua liian vakavasti, ole luova ja leikittele tarjotulla haasteella.Haasteeseen saa toki osallistua muillakin töillä, mutta vain plannereihin/kalentereihin/bujoon liittyvät tuunaukset ja jutut osallistuvat arvontaan.

Haaste ei ole kauneus tai paremmuuskilpailu, vaan arvonnan voi voittaa kuka tahansa. Tärkeintä on osallistua ja nauttia tästä ihanasta harrastuksesta.

Voittajan tulee ottaa yhteyttä ylläpitoon itse 14 kalenteripäivän kuluessa ja kertoa osoitteensa jonne palkinto lähetetään. Jos näin ei tapahdu, arvotaan palkinto uudelleen.  Uudelleen arvonta tehdään vain kerran, jos palkinto jää edelleen lunastamatta, siirtyy palkinto seuraavan haasteen palkinnoksi.
Palkinto postitetaan vain Suomeen.

PLF Planspiraatio Design Team tekee haasteisiin työt inspiraatioksi osallistujille, mutta muistathan että toisten tuunausten kopioiminen suoraan on hyvien tapojen vastaista. Inspiroituminen on sen sijaan sallittua! Ne PLF Planspiraatio design team:n jäsenet jotka tekevät kyseiseen haasteeseen esimerkkityöt, eivät saa osallistua kyseiseen arvontaan.

Osallistuaksesi haasteeseen, postaa kuva facebookkiin virallisen haastepostauksen alle tai instagramiin käyttämällä hashtagia #planspiraatioXX (esim. #planspiraatio23) ja ilmoittamalla insta-osallistumisesta facebookin haastepostauksen alle. Voit osallistua myös blogin kautta, kommentoimalla osallistumisesta Planspiraatio haastepostaukseen ja linkittämällä osallistuvan työn kommenttiin. Viimeisimmän Planspiraation löydät aina täältä.

Jos koet osallistumisen haasteeseen vaikeaksi, ota rohkeasti yhteyttä plannerloversfinland@gmail.com tai Facebook-ryhmän ylläpitäjiin. Autamme sinua mielellämme.
Kysymyksiä haasteeseen liittyen ja toki muutakin voit postailla PLF -Facebook ryhmään tai lähettää sähköpostia.
Myös kaikki ideat uusin Planspiraatio -haasteisiin otetaan mielellään vastaan.

Haaste toteutetaan täysin harrastajien voimin ja palkinnot ovat lahjoitustuotteita. Osa palkinnoista on saatu kaupallisessa yhteistyössä.