Planspiraatio -haaste

PLF:n Planspiraatio -haaste on plannerin/kalenterin/bujon tuunaushaaste. Uusi haaste julkaistaan aina parittoman viikon maanantaina PLF blogissa. Haaste voi olla mitä tahansa -sana, kuva, värikartta jne., jotain joka on tarkoitettu antamaan inspiraatiota luovuutesi syttymiselle.

Haasteeseen voit osallistua tuunamalla tai tekemällä sivun, aukeaman, dashboardin,välilehden, koristelemalla klemmarin -siis jotain mitä käytät plannerissasi/kalenterissasi/bujossasi. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Haaste ei ole kauneus tai paremmuuskilpailu, tärkeintä on osallistua ja nauttia tästä ihanasta harrastuksesta.

PLF Planspiraatio Design Team tekee haasteisiin työt inspiraatioksi osallistujille, mutta muistathan että toisten tuunausten kopioiminen suoraan on hyvien tapojen vastaista. Inspiroituminen on sen sijaan sallittua! Ne PLF Planspiraatio design team:n jäsenet jotka tekevät kyseiseen haasteeseen esimerkkityöt, eivät saa osallistua kyseiseen arvontaan.

Osallistuaksesi haasteeseen, postaa kuva facebookkiin virallisen haastepostauksen alle tai instagramiin käyttämällä hashtagia #planspiraatioXX (esim. #planspiraatio23) ja ilmoittamalla insta-osallistumisesta facebookin haastepostauksen alle. Voit osallistua myös blogin kautta, kommentoimalla osallistumisesta Planspiraatio haastepostaukseen ja linkittämällä osallistuvan työn kommenttiin. Viimeisimmän Planspiraation löydät aina täältä.

Jos koet osallistumisen haasteeseen vaikeaksi, ota rohkeasti yhteyttä plannerloversfinland@gmail.com tai Facebook-ryhmän ylläpitäjiin. Autamme sinua mielellämme.
Kysymyksiä haasteeseen liittyen ja toki muutakin voit postailla PLF -Facebook ryhmään tai lähettää sähköpostia.
Myös kaikki ideat uusin Planspiraatio -haasteisiin otetaan mielellään vastaan.