PLF 4v.-miitti: INFO

PLF 4v. SYNTTÄRIMIITTI
Tampere-talolla 31.8.2019

 

PLF täyttää jo neljä vuotta! Sen kunniaksi kokoonnumme jälleen kerran miitin merkeissä viettämään ihanaa aikaa yhdessä. <3

Muista kurkata myös miitin tapahtumasivu blogissa sekä Facebook-tapahtuma.

 

ENNEN MIITTIPÄIVÄÄ:

Liput:

Liput tapahtumaan on loppuunmyyty. Mikäli lippu vielä uupuu, kannattaa seurata miitin tapahtumasivua Facebookissa. Sieltä voi hyvällä tuurilla onnistua löytämään lipun!

Mitä pakata reissulle mukaan?

Kaikkein tärkeimmät ovat kännykkä, lompakko, avaimet sekä iloinen mieli! <3 Oma planner sekä muutamat lempitarvikkeet ovat myös suositeltavia, mutta usein päivä menee niin nopeasti, että aina välineitä ei ehdi edes kaivaa ulos laukusta!

Yöpyminen:

Tampere-talo on kävelyetäisyyden päässä useammastakin hotellista (nämäkin löytyvät miittikartasta). Kaikkein lähimmät ovat Dream Hostel & Hotel, Lapland Hotels Tampere sekä Sokos Hotel Villa.

 

 

MIITTIPÄIVÄNÄ:

Saapuminen Tampere-taloon:

Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, 500 metriä rautatie- ja linja-autoasemilta.

Suosittelemme käyttämään saapumiseen julkista liikennettä! Nysset kulkevat Tampere-talon välittömästä läheisyydestä – Nyssen sivuilta löytyy lisätietoa (mm. lippujen hinnat) ja Repa-reittioppaas auttaa löytämään parhaan reitin. Apua voi kysyä myös tapahtumasivulla, niin paikalliset voivat neuvoa!

Pysäköinti:

Tampere-talon pihalla on käynnissä rakennushanke, joten talon oma parkkipaikka on tällä hetkellä poissa käytöstä. Auton voi pysäköidä Tampere-talon läheisyydellä oleviin pysäköintitaloihin tai sairaalankadun P-alueelle. Lisätietoa pysäköinnistä löydät Tampere-talon nettisivuilta.

INVAPAIKAT: Etuoven vieressä on 2 invapaikkaa ja koko Tampere-talossa on esteetön kulku. Lisätietoa Tampere-talon esteettömyydestä.

 

Sisällä Tampere-talossa:

Tampere-taloon kannattaa tulla pääsisäänkäynnin kautta. Tilaan on opasteet ja lisäksi voit pyytää opastusapua neuvontapisteeltä.

Pääsyliput esitetään Sonaatti 1 -tilan ovella PLF:n miitin järjestäjille. Pääsylippuna toimii lipun oston yhteydessä saatu tilausvahvistus, ja riittää kun sen näyttää esim. matkapuhelimesta. Ilman lippua emme voi päästää ketään sisään tilaan. Pidä siis huoli, että mikäli olet ostanut lipun toiselta jäseneltä, niin saat vaihdossa kopion tilausvahvistuksesta. Ja jos olet osa kimppatilausryhmää, suosittelemme ilmoittautumaan yhdessä tilauksen tekijän kanssa.

Tapaamiseen voi saapua myös tapahtuman alkamisajan jälkeen, mutta pidä tällöin huoli siitä että ilmoittaudut PLF-miittitiimiläisille paikalla olevaksi. Meidät tunnistaa helposti mustista PLF-logolla varustetuista paidoista!

Päivän aikana tapahtumatilasta voi liikkua vapaasti kunhan pitää mukanaan miittipassin.

 

Ruokailu:

Tampere-talosta löytyy lounasravintola ja kahvila. Myös Tampere-talon läheisyydessä on useita lounaspaikkoja ja kauppoja (esim. Tullintorin kauppakeskuksessa sijaitsee K-market).  Tampere-taloon ei saa tilata ruokaa ulkopuolelta, mutta omien eväiden tuominen on sallittua, kunhan niitä ei syödä salissa vaan esim. aulassa. Hyvällä säällä myös läheinen sorsapuisto on kiva piknik-paikka. Tarkemmat ravintoloiden ja kauppojen sijainnit löydät PLF-miittikartasta.

 

Ohjelma:

Lauantai 31.8.2019

10:00 tapahtuma alkaa

10:15 tervetuloa puhe + info

10:30 kauppiaspuoli sekä kirppis aukeavat

11:15 kaikille yhteinen paja (sakset ja liima mukaan!)

11:45 plannerstack-kuva

12:00-13:00 ruokatauko (HUOM ruokailu omatoimisesti ja omakustanteinen)

13.30 rajatun ryhmän paja (10 hlöä)

14:30 rajatun ryhmän paja (tarkentuu myöhemmin)

15:00 haasteet päättyvät

16:00 pääarvonta

17:00 tapahtuma päättyy

(Pidätämme oikeudet muutoksiin)

 

 

Goodiebagit:

Goodiebagit jaetaan satunnaisessa järjestyksessä pöytäpaikoille. Goodiebageja ei toimiteta jälkikäteen. Goodiebagin sisältö on sponsoreiden mahdollistama ja niiden sisältö saattaa hieman vaihdella. Kiitos kaikille ihanille sponsoreille!

Arvonnat:

Arvonnat suoritetaan lauantaina paikalla olevien henkilöiden kesken. Palkinnot täytyy lunastaa tapahtuman aikana, niitä ei toimiteta voittajille jälkeenpäin.

 

Kirppispöytä:

Viime vuoden tapaan osallistujilla on mahdollisuus tuoda kirppispöytään itselleen tarpeettomia plannerihanuuksia. Tilaa on kuitenkin rajatusti, joten laatikoittain tavaraa ei kannata tuoda!

Laita myytävään tuotteeseen hinta, nimesi sekä pöytänumerosi. Ostaja etsii myyjän käsiinsä ja tehdään kaupat. Varatkaa siis käteistä mukaan! Maksun voi suorittaa myös mobiilisti, jos molemmille sopii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *