PLF Design Team

PLF Design Team suunnittelee esimerkkityön Planspiraatio-haasteisiin. Viikon kokoonpano vaihtelee ihmisten osallistumiskyvyn mukaan, mutta kaikki jäsenet ja heidän esittelynsä löydät täältä!

//DT:n jäsenet eivät voi osallistua kilpailuihin tai arvontoihin, joihin ovat tehneet esimerkkityön\\

DT

DT:n jäsenet:

  • Heidi

Hei! Jotain 22v tyttö Lahdesta täällä! Mun koristelutyyliin kuuluu mahdollisimman paljon tarroja ja ripaus washi teippiä, yleensä mätsäävin värein. Clipsit on ihan must myös taskuissa, maalle mentäessä siellä on pakko olla lehmä mukana. Mutta anyways, omistan tällä hetkellä neljä planneria mitä vaihdan aika aktiivisesti mielialan mukaan, koska eihän Jouluna voi käyttää mintun väristä!

Olen yksi ryhmän ylläpitäjistä. Opi tuntemaan meidät paremmin täältä: Heidi, Viivi ja Satu

  • Laura

Heipparallaa! Olen Laura, melkein kolmekymppinen, neljän lapsen äiti. Plannertyttöihin liityin kesällä 2015, pyrkimyksenä pitää arki jotakuinkin kasassa. Tällä hetkellä käytän A5 kokoista KikkiK planneria päivittäin. Koristelen lähinnä tarroilla, washiteippiä eksyy sivuille välillä. Rakastan koristeellisia tarroja ja niitä liimailen mielelläni paljon, joskus liikaa. Hyllystä löytyy lisäksi Filofax A5 joka toimii juhlaplannerina, KikkiK personal, Dokibook A6 ja muutama nimetön.

  • Milla

Hei! Oon 18-vuotias tyttö Pohjanmaalta! Plannereiden lisäksi lähellä sydäntä ovat urheilu eri muodoissa sekä tietenkin kaverit ja ystävät. Mulle on aina ollut tärkeää, että kaikki asiat ovat paperilla muistilla ja tavarat järjestyksessä. Olen yläkoulusta asti omistanut kalenterin ja plannereiden ja askartelun pariin eksyin noin 1,5 vuotta sitten. Tällä hetkellä mulla itsellä on Filofax planneri käytössä. Kalenteria koristelen säännöllisesti ja kirjaan sinne kaiken heti ylös, niinpä kannan myös jotain washiteippejä ja tarroja aina kalenterin sisällä mukanani!

  • Sini

Moikka! Kohta 23v tyttönen Vantaalta täällä, hei. Plannereiden ihmeelliseen maailmaan eksyin syksyllä 2015 Instagramin ansiosta, eikä paluuta ole ollut. Viimeinen niitti oli Kikki K:n ostaminen vuodenvaihteessa, ja nyt niitä löytyy jo viisi (ja lisää on ostoslistalla..), kaksi A5 ja kolme personalia. Lisäksi päivittäisessä käytössä on Ban.do agenda (iso) ja hyllynkoristeena Filofax Domino Patent personal pinkkinä. Koristelutyylini on mahdollisimman simppeli, muutama koristeellinen tarra sekä washia ja loput värikkäillä kynillä.

  • Sara

Moikka! Reilu 30 vee mamma Itä-Suomen perukoilta täällä hei. Plannerit löysin kunnolla kesällä 2015 instagramin ansiosta ja nyt olen täysin hurahtanut.  Plannereita löytyy tällä hetkellä kaksi, pääsääntöisesti käytössä A5 kokoinen Carpe Diem. Unelma plannerini; KikkiK kotiutuu pian. Koristelen sekä tarroilla että washilla, ja jätän mielelläni tilaa teksteille.

  • Satu

Olen Tamperelainen 35vuotias, paperiaskarteluista innostunut, kaikenlaista kauneutta arvostava ja ikuisesti luovuuden rajoja etsivä käsityönörtti. Plannerit löysin vuonna 2013 etsiessäni inspiraatiota skräppäilyihin, siitä aukesikin ihan uusi maailma joka vei lopullisesti mennessään kun hankin ensimmäisen Filofaxini. Käsityöharrastusten lisäksi vapaa-aikaani täyttää eläinavusteinen vapaaehtoistoiminta, matkustelu, lukeminen ja valokuvaus. Toisinaan tulee kirjoiteltua myös omaa askartelublogia.

Olen yksi ryhmän ylläpitäjistä. Opi tuntemaan meidät paremmin täältä: Heidi, Viivi ja Satu

  • Tinja

Moi! Olen seinäjokinen, kohta 28 v. aviomiehen ja kaksi mopsia omaava tyttönen. Kesällä 2015 törmäsin YouTubessa Belinda Selenen planner-videoihin ja sitä kautta aivan uusi, ihana maailma avautui! Tällä hetkellä mulla on käytössä Dokibook A5, itsetehdyillä inserteillä. Koristelutyylini on ”no white space”, eli mitä vähemmän itse kalenteria washin, tarrojen ja leimojen alta näkyy sen parempi.

  • Viivi

Hei! Olen 22v opiskelijatyttö Turun suunnalta, keskeltä Kuusiston ihanaa rauhaa. Omistan tällä hetkellä kolme Kikki.K:n planneria (liila A5 + kultainen ja keltainen personal) sekä Color Crushin Traveller’s Notebookin värissä walnut. Mun persoonallisuus on tiivistettynä sunshine, blingbling and kitties! Tämä näkyy selvästi askarteluissa, mutta yllättävää kyllä kalenterissani olen tähän mennessä suosinut hyvin käytännönläheistä ja simppeliä tyyliä.

Olen yksi ryhmän ylläpitäjistä. Opi tuntemaan meidät paremmin täältä: Heidi, Viivi ja Satu