PLF goes Pokemon?

Pokemon Go kalenterissa

Kaikki varmasti tietävät Pokémonin ja Pikachun, joka seikkailee Ashin kanssa? Vastikään julkaistu Pokémon Go on saanut aika monet meistä plannerdseistä juoksemaan ulkona näiden taskumonstereiden perässä ihan hulluna ja suurinosa näyttää keräävän napatuista Pokémoneista ja voitetuista saleista tietoa kalenteriin. Olen nähnyt monia erilaisia taulukkoja, listoja, doreja ym, mutta tässä omat sivuni, ihan normaalissa kalenterissa. Listasin alkuun voitettuja saleja, kilometrejä, milloin sain minkäkin mutta lopulta se unohtui tuolla juostessa hulluna kun joku niin ihana möllykkä tuli vastaan joka on pakko saada, vaikka niitä oli 20kpl. Tavoitteenani ei ole voittaa eniten saleja, vaan kerätä ihan jokainen möllykkä mitä on julkaistu pelissä tähän mennessä ja tottakai tulevat.

Pokemon Go kalenterissa

Pokemon Go kalenterissa

Värikoodausta tietenkin ensimäisenä, mitä muutakaan. Olen pelannut Pokémoneja siitä asti kun sain käsiini GameBoy Colorin ja Redin, joten luulisi että nämä olisivat jo mulle tutut, mutta uusien Pokémonien myötä tulee usein myös uusia tyyppejä, joten jotkut on vielä hakusessa. Pikkuhiljaa siis! Uusia pelejä odotellessa… Ylemmässä näkyy siis tyyppien väri, nimi ja tuo numero on kynän numero, että en sekoita värejä keskenään. Seuraavassa kuvassa löytyy mikä tehoaa mihinkin ja kuinka paljon. Näitä osa käyttää saliotteluissa, mutta olen huomannut että näitä ei paljoa tarvitse loppujenlopuksi opetella jos Gota pelaa, mutta vanhemmissa peleissä erittäin kätevät osata ulkoa.

Pokemon Go kalenterissa

Tämä on se tärkein osa koko listauksessa, ei mitään ihmeellistä, mutta jotain. Kirjoitusvirheineen ja kaikkineen, koska niitä tulee. Näitte tuon listan tyypeistä aikaisemmin? Tässä näette, kuinka merkitsen jokaisen Pokémonin tyypin nimen jälkeen, kun olen sen napannut. Numero osoittaa Pokédexissä olevan numeron ja viivat tarkoittaa voiko Pokémon evolvaa, eli kehittyä.

Pokemon go kalenterissa

Viimeisenä tietenkin se määrä paljonko on jäljellä napattavaa. Vielä niin paljon! Mutta joo, ei tämän ihmeellisempää seurantaa minulla ole. Uusia Pokémoneja odotellessa, niin saa planneriin lisää sivuja näistä monneista!

  • Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *