PLF Kalenterimiitti 9.-10.7.2016

PLF miitti

Helmikuussa 2016 PLF:n whatsapp-ryhmässä käytiin lennokasta keskustelua siitä, miten ihanaa olisi järjestää ison maailman tapaan koko Suomen yhteinen plannermiitti. Aluksi se kuulosti vain hassulta unelmalta, mutta kävinkin ilmi, että porukalla oli kova usko ja intohimo tähän juttuun ja ajatus muuttui tavoitteeksi.
Tuohon aikaan ryhmä oli vielä suhteellisen pieni ja ajatuksissa oli pienehkö miitti, mutta sen jälkeen, kun ryhmän jäsenmäärä räjähti seuraavan kuukauden aikana, päätettiin oikeasti tehdä tästä ainutlaatuista.
Miitin suunnittelutiimissä on mukana ylläpidon lisäksi 5 ryhmän jäsentä. Jos olet kiinnostunut ketkä miitin takana häärii, kannattaa kurkata blogista design tiimin esittely.

Valmistelut ovat tällä hetkellä siinä vaiheessa, että tilat on varattu ja mukaan on lupautunut kaksi myyjää. Tapahtumaan on tulossa mukaan Anun putiikit ja Heidin korttipaja.

Miitti-viikonloppun lauantaina (9.7.) on luvassa paljon puuhastelua plannereiden parissa, järjestämme tapahtumaan tuunaushaasteita ja ideoimme työpajoja. Tila on avoinna klo 10 alkaen ja tilat on varattu meidän käyttöön klo 21 asti, mutta osallistua lauantain tapahtumaan voi toki oman aikataulun mukaisesti. Osallistujille on luvassa myös goodiebag pullollaan kaikkea kivaa! Tässä vaiheessa asiasta ei sen enempää voi kertoa, koska sponsorien haku on vielä kesken. Lisäksi tapahtumassa on myös arvontoja.

Sunnuntain ohjelma on vapaamuotoisempaa. Hieman shoppailua kaupungilla, vaikkapa kahvilassa istumista ja paljon tietenkin puhetta tästä ihanasta harrastuksesta ja harrastuksen vierestä.

Niiden, jotka eivät pääse osallistumaan tapahtumaan kannattaa seurata PLF:n sosiaalista mediaa! Miitistä on luvassa päivityksiä instagramiin, ryhmään ja tietenkin myös suoria lähetyksiä Periscopessa.

Kaikenkaikkiaan luvassa on hyvän mielen tapahtuma, jonka tarkoituksena on tarjota mahdollisuus tutustua toisiimme ja jakaa tätä iloista harrastusta.

Mikäli et ole vielä ryhmässämme, liitty ihmeessä seuraamme!

Planner Lovers Finland

Kun olet ryhmässä, ilmoittaudu mukaan miittiin: PLF miitti 2016

Tervetuloa mukaan 9.-10.7.2016! Nähdään Tampereella!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *