PLF miitti 2.-3.9.2017

Päivitetty: 29.8.2017

Planner Lovers Finland viettää kaksivuotissyntymäpäiviään syksyllä. Päätimmekin juhlia tyylikkäästi ison kalenterimiitin merkeissä. Viime vuoden heinäkuussa vietimme Tampereella PLF:n ensimmäistä virallista miittiä, joka oli silloin Suomen suurin. Miitti onnistui tuolloin yli odotusten: paikalle tuli 50 harrastajaa, ja valitettavan moni kiinnostunut ei mahtunut enää mukaan tilojen pienuuden vuoksi.

Viimevuoden miitti järjestettiin myös hyvin nopealla aikataululla, kiireestä viisastuneena 2-vuotissynttärimiittiä aloimmekin järjestelemään jo heti tammikuussa.

 

 

Tänä vuonna päätimme tehdä kaiken viimevuoden miittiä suuremmin, niin että kaikki halukkaat mahtuisivat mukaan. Tapahtumaan sopivat tilat löytyivät Tampereen keskeisimmästä tapahtumapaikasta, Tampere-talosta. Jos Tampere-talo kelpaa presidentille Linnan juhliin, kelpaa se silloin myös kalenteriharrastajille miitin pitämiseen. 😀 Isommat tilat tuovat tosin yhden harmillisen asian, emme voi järjestää tapahtumaa ilman pääsymaksua. Emme kuitenkaan tavoittele voittoa, vaan kaikki pääsymaksutulot käytetään täysin tapahtuman järjestämisestä aiheutuviin kuluihin kuten tilavuokraan ja painokustannuksiin. Tapahtuma järjestetään harrastajien kesken talkootyönä, palkkana vain iloinen mieli!

Monta upeaa yritystä on lähtenyt sponsoroimaan tapahtumaa arvontapalkintojen ja goodiebag-tuotteiden merkeissä, näin ollen kaikille tapahtumaan osallistujille tulee varmasti rahoille vastinetta lahjoituskassien myötä.
Tapahtumassa on mukana myös kauppiaita myymässä ihania tuotteitaan!

Planner Lovers Finland  – miitti 2017

Lauantai 2.9.2017, Tampere-talo

Tarkempi aikataulu ja info

Sunnuntai 3.9.2017, paikka tarkentuu myöhemmin

Omakustanteinen piknik tai brunssi halukkaille
Ostokierros Tampereella
Vapaamuotoista kalenterituunausta

Lippu:

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY
Vapautuvia lippuja voit tiedustella tapahtuman Facebook-sivulla.

Nopea ilmoittautuminen kannattaa, sillä earlybird -hinnalla pääsylipun saat huomattavasti edullisemmin.

22€  early bird kun lippu ostettu 5.4.-31.5.2017
32€ slow bird kun lippu ostettu 1.6.-27.8.2017

Päivien aikataulut tarkentuvat myöhemmin.

Mukaan miittiin voit ilmoittautua laittamalla yhteystietosi osoitteeseen PLFmiitti2017@gmail.com
Vastaussähköpostissa saat maksutiedot pääsymaksua varten, maksu täytyy näkyä saajalla 5. päivän sisällä siitä, kun saat sähköpostin, muutoin paikka vapautuu jollekin toiselle. Maksutapoina käyvät tilisiirto ja mobile pay. Maksettuasi lipun saat e-lipun sähköpostiisi.
Lippu ei ole henkilökohtainen, joten voit myydä sen eteenpäin jos jostain syystä et pääsekään osallistumaan tapahtumaan.
Lippurahoja emme valitettavasti voi palauttaa.

Alla näet listaa mukana olevista kauppiasta ja sponsoreista. Yhteistyökumppaneiden haku jatkuu edelleen, eli kannattaa välillä käydä kurkkaamassa päivitettyä listausta. Seuraa miittijärjestelyjä myös somessa #PLFmiitti2017 ja #PLFmeetup2017 sekä facebookin tapahtumasivulla.

Käy kurkkaamassa myös Miittisuunnitelutiimin terveiset 13.8.2017

 

Tapahtumassa mukana:

Nannan Paperi & Helmi

 

 

 

 

Tapahtumaa sponsoroimassa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

InkBandits

 

 

 

 

ja lisää tulossa…

TallennaTallenna

TallennaTallenna