Se hyvän mielen kauppa

Tiedättekö ne ihanat ”kalenteriharrastus” kivijalkakaupat, joissa käydessään saa mukaansa paljon hyvää mieltä, vaikka piipahtaisi vain silmänruokaostoksilla? Syysviiman tai alkavan talven salakavalasti pureutuessa luihin asti, on ihanaa avata tutun kivijalkakaupan ovi, ottaa vastaan lämpö, astua sisään ja herkistää aisitit oman luovan harrastuksensa ympärille. Yksi näistä kuvauksen mukaisista ihanista kivijalkakaupoista sijaistsee Tampereen Hämeenpuistossa, ollen kaikkien asiakkailta saamiensa kehujen arvoinen: Vihkokauppa. Onni on oma lähikauppa! Ja ompa ihanaisella Vihkokaupan omistajalla Sandylla myös nettikauppa. Tutustu ja ihastu.

 

Vihkokauppa / Kuva: Anttu Uusitalo

 

Kastepisaran kauneus, lumihiutaleen ainutkertaisuus, hetki ajassa.

Varalusikan löysin juurikin sen lusikan kautta. Muistan, kun nostin käteeni  Varalusikan suunnitteleman plannerkorun, jossa oli mukana pieni lusikka. Tällöin ihailin sen kauneutta. Myöhemmin opin lusikkaan liittyvän symboliikan ja sen mistä kauppa oli saanut nimensä. ”There’s a whole story behind the name, but long story short: Varalusikka is all about reminding that the little things in life are what matters the most, and that you are beautiful, precious, and brave – just as you are.”  (Lainaus Varalusikan fb-sivulta.).  Tästä kauniista kaupasta löytää mm. valikoituja vintage papereita ja tuotteita kauniiden korujen kera. Kun postitetu tuote on pakkattu kauniisti ja taidolla, on paketin avaaminenkin yhtä juhlaa. Kauniita ja tunnelmallisia ja taidolla otettuja kuvia löytyy Varalusikan instagramista.
 
(Alla oleva kuva on blogitekstin kirjoittajan ottama)

 

Kauneus luo ympärilleen kauneutta, jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja hyvä kertaa hyvää. Näiden kahden liikkeen takana on kaksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin kaunista rohkeaa naista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *