Stigu-kalenteri

Joko olet tavannut Stigun?

bizkamppis_bundle_470x470

bizkamppis_laukkuhuivikirja_470x470

opekamppis_bundle_470x470

Stigu on ihanuus, joka on luotu auttamaan sinua voimaan hyvin. Stigu saa arjen jonglöörit organisoimaan elämäänsä, inspiroitumaan ja rentoutumaan! Stigu toimii kalenterina, mutta samalla auttaa oman elämän hallinnassa, hyvinvoinnissa, treenaamisessa… Stigu ei kuitenkaan tuomitse ketään vaan on erityisen lempeä valmentaja. Stigu on täydellinen myös kalenterin tuunaajille, sillä sen sivut ovat kauniita ja inspiroivia, tuunaukseen soveltuvia. Ilolla kerromme myös, että Stigun taustatiimissä häärii suomalaisia vaikka Stigun kotimaa onkin Iso-Britannia.
Stigusta löytyy erilaisia vaihtoehtoja, jokaiselle varmasti löytyy omaan makuun sopiva. Lisäksi Stigulle on saavilla tarroja tuunauksen  avuksi ja todo-muistilehtiöitä muistin tueksi. Koko Stigu-valkoimaan voit tutustua Stigun nettikaupassa.

bizkamppis_notebook_470x470bizkamppis_tuunattu_470x470

Paremmin voit tutustua Stiguun Stick to Stigu -sivustolla ja facebookissa. Suomesta Stiguja voi ostaa Helsingistä Fysioprovitasta ja Putinki-paperikaupoista.

Sellainen on siis Stigu ja nyt voit voittaa Stigun itsellesi, ystäväksesi ja kalenteriksi joka kannustaa sinua koko vuoden voimaan paremmin. Arvonta toteutetaan Planner Lovers Finland -instagramissa ja Facebook -ryhmässä, virallisissa arvontapostauksissa.

Kannattaa myös seurata Planner Lovers Finland -blogia, koska esittelemme Stigun paremmin vielä lähiaikoina.
opekamppis_bundle_470x470opekamppis_todo_470x470 opekamppis_tuunattu_470x470 tyttokamppis_poyta_470x470 tyttokamppis_tuunattu_470x470 tyttokamppis_tuotteet_sivulta_470x470

Kuvat: Stick to Stigu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *