Timex järjestelmäkalenteri

Me kaikki olemme kovin ihastuneita noihin ulkomaisiin planner -brändeihin ja se aito suomalainen brändi meinaa jäädä jalkoihin. Siksi Planner Lovers Finland otti yhteyttä Ajastoon ja kysyi mahdollisuutta tehdä yhteistyötä heidän kanssaan.
Ajastolla oltiin heti asiasta kiinnostuneita ja he lähettivät esiteltäväksi ja arvosteltavaksi Timex -järjestelmäkalenterin. Kiitos Ajastolle yhteistyöstä!

Tässä postauksessa esittelemme klassisen, mustan Timex järjestelmäkalenterin koossa 13,5cm x 18,5cm (vastaa kokoa personal) sisältöineen, mutta muista tutustua Ajaston koko valikoimaan heidän nettisivuillaan. Valikoima on aika runsas ja jälleenmyyjiä on paljon, jälleenmyyjät ottavat varmasi vastaan myös tilaustoiveita, jos sinun jälleenmyyjälläsi ei ole juuri haluaamaasi Timex -planneria. Esittelemämme Timex poikkeaa etukannen tikkaukselta myyntituotteesta, koska saimme yksilöllisen tuotantomallin esittelyyn. Materiaaleiltaan vastaavan  tuotteen löydät kuitenkin Ajaston sivulta.

IMG_0127

 

Materiaaliltaan tämä Timex vaikuttaa laadukkaalta ja käyttöä kestävältä, materiaali on keinokuitua, mutta jäljittelee nahan tuntua hienosti. Kannet ovat hyvin napakat, eikä äkkiseltään ainakaan vaikuta siltä, että antavat periksi tai taipuvat käytössä kovinkaan helposti. Kannet ovat sen verran jäykät etteivät oikein tahdo pysyä auki ilman apua, joten käytössä tätä täytyy hieman kouluttaa, mutta asia varmasti korjaantuu ajan kanssa.

 

Kannessa olevat tikkaukset ovat virheettömät ja nepparikiinnitys on jämäkkä. Heti tulee vaikutelma laadukkaasta tuotteesta. Laadukkuus jatkuu niin sisätaskuihin kuin renkaisiinkin. Renkaiden lukitus toimii moiteetta ja renkaiden hampaat asettuvat täydellisesti, jota ei valitettavasti voi aina sanoa vastaavista ulkolaisista plannereista. Renkaiden halkaisija on n. 2 cm,  eli tavaraa mahtuu planneriin mukavasti, mutta ei kuitenkaan yhtä paljon kuin esim. Kikki.K brändin personal kokoisiin.
Selkämyksessä on kohokuvioituna tyylikäs A -kirjain.

 

Timex -myyntipakkaus sisältää kannet, viivaimen ja välilehdet. Mukana tulee myös täydennyspakkaus, joka sisältää päivämäärämuistiosivuja, ruudutettuja ja viivoitettuja sivuja, tehtävät -sivuja ja puhelinmuistiosivuja. Sivujen koko on 92 x 168 mm. Jokaista sivua on 32 kpl, joten täydennyspakkaus on runsas, näitä täydennyspakkauksia voi ostaa myös erikseen. Timex järjestelmäkalenterissa on sama kuuden renkaan systeemi kuin muissakin rengasplannereissa, joten myös muiden tuotemerkkien sivut ovat yhteensopivia, kuten ovat myös ilmaiset tulosteet yms.

 

Kalenterisivut eivät kuulu myyntipakkaukseen vaan ne täytyy ostaa aina erikseen, vaihtoehtoja on useampia. Kalenteriksi voi valita  Timex 7 -kalenterivuosipaketin suomen- tai ruotsinkielisenä, Timex 14 -kalenterivuosipaketin tai Timex 7 -lukuvuosipaketin. Esiteltävässä Timexissa on mukana Timex 7 -kalenterivuosipaketti, joka sisältää vuosisuunnitelman 2016 ja 2017, päiväkirjan 2016, kansalliset vapaapäivät, nimipäivät, muistiinpanosivuja ja maailmankartaston. Tässä kalenteripakkauksessa viikkoaukeama on kahdella sivulla vertikaalisesti (WO2P, vertical), päivät on viivoitettu kellonaikoihin. Paperin paksuus on vastaavaa kuin esim. Filofax -plannereissa, eli hieman riisipaperia paksumpaa.

IMG_0130

 

Taskuja Timexissa on lukuisia, juuri tässä mallissa etukannessa on yksi vetoketjutasku, ikkunallinen tasku, kolme pienempää taskua ja yksi iso tasku. Takakannessa taskuja on yksi iso ja kaksi pienempää, luottokorttikokoista.

 

Välilehdet ovat ohutta muovia, joten ne kestävät käytössä varmasti hyvin. Tässä Timexissa välilehdet ovat mustat numeroidut 1-6 sekä valkoiset aakkoshakemistolla.

 

Käyttöominaisuuksiltaan, laadultaan ja kestävyydeltään tämä suomalainen Ajaston Timex järjestelmäkalenteri ei ainakaan jää ulkolaisten kilpailijoidensa varjoon. Timex -plannerista saa varmasti pitkäaikaisen seuralaisen joka ei kavahda kovempaakaan menoa.
Myös ulkoisilta puitteiltaan tämä Timex on hyvin ajaton. Itse olen ostanut esimmäisen Timex handy (pocket) järjestelmäkalenterin kaksikymmentä vuotta sitten ja tuo kyseinen yksilö on edelleen täysin käyttökelpoinen ja lähes moitteettomassa kunnossa. Joten ehdottomasti suosittelen suomalaista!

Pysykäähän kuulolla, sillä kohta tämä klassinen kaunotar voi olla jonkun teistä… 🙂

 

_Satu_

 

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *