Viivin terveiset

Hei vaan minun puolestani!

Olen Viivi, ryhmämme Planner Lovers Finland:n ylläpitäjä ja se, jolta ajatus ryhmästä alunperin lähti! Olin  vuoden verran seurannut kalenterijuttuja lähinnä YouTubesta, kun vihdoin uskalsin ostaa oman kalenterin. Pelkäsin olevani ainoa harrastukseen hurahtanut suomalainen, kunnes löysin sattumalta Heidi Siipolan tarrakaupan Etsystä ja itse ihmisen eräästä kansainvälisestä kalenteriryhmästä, jossa Heidi oli silloin ylläpitäjänä. Olin hankkimassa Silhouette-leikkuria ja Heidi lupasi vastata, jos minulla oli jotain kysyttävää. Tottakai tartuin tähän tarjoukseen heti! Ehdimme jutella runsaan kuukauden verran, kunnes seuraava keskustelu tapahtui. Siitä se sitten lähti, enkä osaa – tai edes halua – kuvitella, miten paljon olisin missannut, ellen olisi heittänyt ajatustani ilmoille!

Näyttökuva 2016-03-13 kello 22.25.03

Entä miksi perustettiin blogi? Meidän ryhmällä on Whatsapp-keskustelu, jossa me innokkaimmat lärpättäjät puhumme diipadaapaa päivät pitkät (Keskustelu on kaikille avoin! Tervetuloa mukaan!). Siellä ideasammossa syntyy vaikka mitä, ja yksi niistä ajatuksista oli tämä blogi. Mietittiin, että miten voitaisiin vielä enemmän tarjota etenkin vasta aloitteleville harrastajille – näin markkinoinnin opiskelijan sanoin – lisäarvoa sekä muutenkin parempaa palvelua!

Ajateltiin, että olisi hyvä tehdä joku FAQ tai 101-tyylinen postaus/sarja, mutta ymmärrettiin heti, että Facebookissa se vain hukkuisi. Päätettiin siis pistää ihan oma blogi pystyyn, etenkin koska irrallisesta blogista voi jakaa myös meidän ryhmän ulkopuolella juttuja. Täällä myös jokainen ryhmän jäsen voisi halutessaan kirjoittaa postauksia inspiraation saadessaan!

Tämä on nyt ensimmäinen kokeilu siitä, miten blogi toimii ja miten haluaisimme sitä kehittää. Aika näyttää, miten tämä lähtee liikkeelle!

Viivi <3

//Muokattu: 28.2.2017  – Parannettu lukevuutta. Heidi Siipola on sittemmin jättäytynyt molempien ryhmien ylläpitotehtävistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *