Ylläpitäjät

Planner Lovers Finland Facebook-ryhmää pyörittävät Viivi ja Satu, apunaan upeat Elina ja Tinja. Yhdessä tämä porukka on vastuussa siitä, että ryhmässä käyttäydytään kauniisti, eikä tule tappeluita. Käytännössä kuitenkin ryhmä pyörii niin nätisti itsestään, että eipä siinä jää oikein muuta tehtävää kuin uusien jäsenten hyväksyminen! Heille voi vapaasti pistää Facebookissa viestiä, jos jotain tulee mieleen!


Viivi Lindblom nelio

Viivi Lindblom

Heips!

Olen toinen PLF:n alkuperäisistä perustajista, Turkulainen neito vuosimallia 1993.  Olen helposti innostuva taiteilijasielu. Monien tavoin tykännyt ihan pienestä asti piirtää, maalata, askarrella ja muutenkin tehdä kaikkea taiteellista, ja samalla rakastan myös organisointia ja pientä piiperrystä vaativia hommia, joten kalenterihurahdus oli luonnollinen jatkumo harrastuslistalle!

Olen ala-asteaikoinani ostanut joka vuosi innoissani mitä erilaisempia ihania koulukalentereita. Ymmärrys funktiosta ajankäytön hallinnassa jäi kuitenkin puutteelliseksi, joten hyvin tyypilliseen tapaan jätin ensimmäisen parin kuukauden jälkeen käyttämättä.  Ammattikorkeakouluun päästyäni asia kuitenkin palasi takaisin mieleeni. Ehdin seurata kalenterijuttuja YouTubesta noin vuoden verran, kun vihdoin uskalsin ostaa ensimmäisen oman rengasplannerini. Löysin huutonetistä ihanan liilan nepparillisen Kikki.K:n A5 plannerin ja samalla ihastuttavan kanssaharrastajan, joka sattuman kautta myöhemmin löysi tiensä ryhmäämme pian sen perustamisen jälkeen!

Ryhmän perustamisesta voit lukea tarkemmin sekä Mikä on PLF?-sivulta että postauksestani Viivin terveiset, mutta tiivistettynä yhtenä kauniina iltana elokuussa 2015 rohkaisin mieleni ja ilmaisin ystävälleni Heidi Siipolalle halusta perustaa oma Facebook-ryhmä meille suomalaisille harrastajille. Tuohon aikaan oli vaikeaa löytää muita planner-harrastajia, ja Heidin löytyminen oli minulle todellinen lahja. Ryhdyimme hommaan ilman sen suurempia odotuksia ja tässä sitä nyt ollaan! Nyt minulla on liilan Kikkin seurana pitkä liuta muita ihanuuksia, jossa on mukana myös oma itse suunnittelemani kalenteri, sillä 2018 harrastuksesta tuli ura ja perustin yritykseni Lumerinan.

Ryhmämme on innostanut minua kokeilemaan paljon uutta (Happy Mail, Bullet Journaling…) ja myös antanut tukea kun innostus on ollut hukassa. Olen vuosien aikana löytänyt monta ihanaa ystävää, ja tämän harrastuksen kautta tavatut ihmiset ovatkin aivan parasta, mitä tästä saa irti! Yhteisömme jäsenten tuki on aivan mieletön ja olen innoissani mukana tutkimassa mitä kaikkea voimmekaan saada yhdessä aikaan!

Jos ikinä bongaat minut jostain somesta tai livenä, niin tule ihmeessä repimään hihasta ja sanomaan hei! 😀


Satu Järvinen

Satu

Hola!

Täällä kirjoittelee 35-vuotias, yltiöpositiivinen plannernörtti Tampereelta. Koulutukseltani olen sosionomi (amk) ja työtä on tullut tehtyä lastensuojelussa kymmenen vuotta. Kiehtovan ja samalla haastavan työn vastapainoksi olenkin haalinut elämääni lukuisia luovia harrastuksia, jotka auttavat pitämään työn ja vapaa-ajan tasapainossa.

Plannereiden maailma vei minut mennessään 2013 kun törmäsin upeasti tuunattiin sivuihin Pinterestissä etsiessäni inspiraatiota askarteluihini. Uuden harrastuksen myötä aukesikin ihan uusi maailma, joka vei lopullisesti mennessään kun hankin ensimmäisen Filofaxini ja löysin erilaiset plannerryhmät sosiaalisesta mediasta. Nykyään plannerkokoelmasta löytyy Filofaxin lisäksi myös kaksi Kikki.K:n planneria.
Vapaa-ajalla tulee puuhastelua kaikenlaisen paperiaskartelun parissa, lisäksi koordinoin paikallista eläinavusteista vapaaehtoistoimintaa, tykkään matkustella ja lukea. Jooga ja valokuvaus on kaksi sellaista intohimoa joissa haluan tulevaisuudessa kehittyä entistä paremmaksi. Omaan myös ikuisen intohimon opiskeluun ja uskon ettei ihminen voi sivistää itseään liikaa.

Sain kunnian liittyä ylläpitäjien joukkoon Viivin ja Heidin minua pyytäessä hommaan mukaan maaliskuussa 2016. Otin homman ilomielellä vastaan koska ryhmä ja ihmiset olivat muodostuneet minulle tärkeiksi ja olin erittäin halukas kantamaan korteni kekoon upean ryhmän ja harrastuksen luotsaamiseksi eteenpäin. PLF:ssä on huikea porukka vahvoja ja itsenäisiä naisia, jotka saavat yhdessä aikaan ihmeitä!

Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa ja Twitterissä minut löytää nimellä @satuotus ja omaa blogikin tulee kirjoiteltua säännöllisen epäsäännöllisesti osoitteessa www.satuotus.blogspot.fi