Aarteiden äärellä (PLF 3-vuotismiitin goodiebagit)

Syksyn harmaina päivinä selaan mielelläni kalenterini sivuja. Sivuja, joita olen ylös kirjoittamieni asioiden lisäksi kerrostanut erilaisilla materiaaleilla. Joukossa on mm. tarroja, washiteippiä, lehtileikkeitä ja valokuvia. Välillä pysähdyn ja jään tutkimaan jotain tiettyä yksityiskohtaa. Se toimii kuin portaali vieden mukanaan johonkin mukavaan muistoon. Tällä kertaa plannerini sivulta minua vastaan ”tuijottavat” hymyilevän hylkeen silmät. Tämä ilon pilkahdus, hyljetarra tarkemmin sanoen, on peräisin HappyDAYAn tarra-arkilta, jonka olen saanut Planner Lovers Finlandin 3-vuotismiitissä goodiebagistä. Ihqu!

 

Ajatukseni sukeltavat kalenterisivun hylkeen mukana edelleen Planner Lovers Finlandin 3-vuotismiitin talkoojärjestelyihin, joihin otin osaa. Kalenterini sivulla on teksti ”jaettu ilo on kaksinkertainen ilo”. 3-vuotismiitin Pienten Suurten Aarteiden sujauttaminen goodiebageihin oli varsin mukavaa. Keiden planneria tulisikaan koristamaan suloinen Blush Bow Boutique Co:n rusettiklemmari? Entä keiden plannerin sivuja rytmittäisivät Mistrunner Printsin viikkokittitarrat ym. (yhteensä 7 arkkia!) tai Lumerinan yksisarvinen?  Hyppelehdin Tampere-talon miittipöytien ympäri kuin iso rusakko tai kenties vipelsin kuin Linou’s potsin vesivärikuvitettujen tarrojen pieni siili. Yhtä kaikki, 140 goodiebagien täyttäminen lisäsi ”suuren plannerurheilujuhlan” tunnetta. Huomaan olevani edelleen vaikuttunut, kuinka moni Ihana Sponsori, niin läheltä kuin kaukaa, lahjoitti tuotteitaan goodiebageihin!

Sateen kiihtyessä ulkona, olen tunnelmoinut plannerini kuluvan syyskuun sivut lähes loppuun. Edessä on tuleva viikko ja sen tyhjä aukeama. Tartun Pilot Frixon -kynään, siihen jolla voi huoletta hahmotella tulevaa ja pyyhkiä osan tarvittaessa pois. Nautin sateen ropinasta ja alan luonnostella tulevaa.

***

Upeiden goodiebagituotteiden sponsoreiden sivuja pääsee selailemaan vaikka heti! Kiitos mahtaville Sponsoreille ilon jakamisesta & yhteistyöstä!
Anun Putiikit – askartelutarvikkeita laidasta laitaan
Auroras Heart –  mm. upeita plannertarroja Saksasta
Blush Bow Buotique Co – planneri- ja paperitarvikkeita
Forever Daylight Studio – kauniita paperitarvikkeita ja planneritarroja
HappyDAYA Stickers – suloistakin suloisempia planneritarroja
Heidin Korttipaja – monipuoliset, laadukkaat tarvikkeet ja työvälineet monipuoliseen paperiaskarteluun, kalenterituunaukseen ja mixed mediaan
Kuldlelu – suomalainen paperitarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa
LaLa&Poo –  rakkaudella itse tehtyjä ihania plannertarroja Suomesta
Linou’s pots – ihastuttavia vesiväreillä tehtyjä tarroja plannereihin
Lumerina – uusi suomalainen tarratuttavuus
Mistrunner Prints – tyylikkäitä ja elegantteja planneritarroja
Narak Design – plannerihanuuksia USAsta
Paperinauha –  monipuolinen askartelukauppa
Pilot Pen –  moneen sopivien kynien aatelisto
Pink Panda Planning – korisiteelliset ja funktionaaliset tarrat plannerointiin
Plush Paperies – Norjan aarre laadukkaille planneritarroille
Sara Brax – toinen uusi kaunis tarratuttavuus, tulossa pian

Toffee Bananas – suosittuja planneritarroja UKsta

PS. Ihana syksyn harmaiden päivien piristys on myös (kalenterin selailun ja tuunauksen lisäksi) iloinen posti (happy mail!) laatikossa, vaikka sitten uusien plannertarvikkeiden muodossa…

HappyDAYAn hymyilevä hylje:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *