Ajasto Ark

 

Heippasten!

PLFn Tampereen miitin goodiebagiini oli sujahtanut Ajaston Ark, jonka valjastin käyttöön täänään. Pitää kyllä sanoa, että tämä oli yllätysrakkautta! Turhaan olin pitkittänyt tämän käyttöönottoa kuvitellen, että ei näin yksikertaista saa laitettua nätiksi. Vaan toisin kävi ja nyt en voi olla hypistelemättä tuota ihanuutta.

Ark on ihanan pehmoista keinonahkaa, mutta tarpeeksi jämäkkä kuitenkin pysyäkseen ryhdikkäänä. Suljettuna kannen koko on n. 11cm x 19cm ja inserttien koko 9,5cm x 18cm.
Kuminauhoja sisällä on neljälle viholle. Itse sain mahdutettua viisi itse tekemääni inserttiä lisäkuminauhalla ja uskon, että vielä ainakin yksi mahtuisi leikiten.

 

 

Sisältä paljastuu kaunis vaalea sisusta sekä muutama tasku. Etukannessa on puolikas secretarial pocket ja takakannessa on koko kannen mittainen tasku, johon voi sujauttaa vaikkapa tarroja tai yhden insertin lisää!

Jos omien inserttien teko ei innosta, tulee mukana päiväkirjainsertti. Arkiin on saatavilla myös lisäsivupaketti, johon sisältyy kolme eri vihkoa (muistiinpanot, projektit, tapaamiset) sekä kalenterivuosipaketti. Ark on hinta-laatusuhteelta mielestä erittäin kilpailukelpoinen ja voin lämpimästi suositella tätä ihanuutta!

Arkin voi tilata suoraan Ajaston sivuilta.
Myös esim. Suomalainen Kirjakauppa myy tätä ihanuutta.

 

Ihania syyspäivä kaikille!

– Ammi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *