Ajaston Timex Planner 18kk-kalenteripaketti testissä

Postaus tehty yhteistyössä Ajaston kanssa.

Sain testattavaksi Ajastolta heidän uutuustuotteensa  Timex Planner 18kk-kalenteripaketin ja siihen sopivat kannet, jotka sain itse valita ja kuinka ollakaan lempivärini mukaan tietysti valikoitui luumun väriset. Ja lila raita mätsäsi täydellisesti aikaisemman omistamani Ajaston lilan Diarion kanssa.

Ja ehdottomasti sanottava heti alkuun – ihastuin!

Mukana oli täydennyspaketti, joka sisältää 32 päivämuistiosivuja, tehtävät -sivuja, ruudutettuja ja viivoitettuja sivua ja tietysti puhelinmuistiosivuja. Näiden paperilaatu on hennompi ja epähuomiossa testasinkin ensin näille sivuille kynät ja musteet. Näissä oikeastaan vain Versa Magicin musteet pärjäsivät joten kuten.

18kk-kalenteripaketin paperin laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota ajatellen kalenterin tuunaajia ja ne kestävätkin hyvin erilaisia kyniä ja musteita. Kalkkimusteet Versa Magicit eivät näy läpi, ehkä juuri ja juuri, kun oikein tarkkaan tihrustaa. Samaan kastiin pääsivät vanhat tiimari aikaiset aladine musteet. Myös Delicatan shimmer musta ei paistanut läpi. Kokeilin myös järeämpiä musteita, mutta lähinnä mielenkiinnosta, miten sivut ne kestävät. Näitä olivat Versafine, Distress Ink sekä Memento, jotka tulivat läpi, mutta hyvin hennosti nekin ja ihan yllätyin, miten hennosti.

Testasin myös erilaisia kyniä sekä tusseja kuin myös vesivärit pääsivät sivuille kokeiltavaksi.

Yksikään testaamani edellä mainituista eivät tulleet läpi! Aivan mieletöntä! Vesiväreistä sivu meni aavistuksen kuprulle, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Pssst vesivärisuihkeita kokeilin myös, koska olen sellainen extreme-tuunailija ja ne näkyvät oikeastaan vain vähän kupruilevana sivuna, aavistuksen heijastaa läpi, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Olen myyty!

Tietysti piti myös tuunata kalenteripaketin kauniista kansilehdestä itselleni sopiva sekä taskut saivat täydennystä erilaisista koristeista.

Ainoastaan tähän toivoisin lisää viikkosuunnitelma /lukujärjestyssivuja useamman, nyt niitä on vain kolme.

Tämä kalenteri vei sydämeni ja voin suositella suomalaista kalenteria ehdottomasti ulkomaisten edelle.

-Elde

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

Comments

  1. Moi! En tiedä, kurkkiiko enää kukaan vuoden takaisen postauksen kommentteja, mutta kiitos tästä postauksesta! Olen viime aikoina kaipaillut filofaxiini perinteistä viikkoaukeamaa ja nyt kurkin Ajaston lukuvuoden 2018-2019 kalenteripakettia. Jäi arveluttamaan vain tuo paperin paksuus ja onnekseni tämä postaus löytyi. Jos sivujen paksuutta ei ole menty muuttamaan vuodessa niin voin hyvillä mielin kotiuttaa kalenteripaketin! Iso kiitos!

    • Samantyyppistä paperi on edelleen. Kiva että postauksesta oli sinulle hyötyä!

      -Satu/PLF

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *