Esittelyssä – Kate Spade Wellesley

IMG_0005

Ahhh.. Kate Spade. Tätä planneria saa metsästää kissojen ja koirien kanssa, jos haluat hyvään hintaan postikulujen kanssa. Maksoin omastani $125, enkä ole kyllä katunut päivääkään. Hinnat näissä voi mennä ihan $60 – $800, vanhemmista harvinaisuuksista saa siis maksaa hyvän hinnan.

Mutta itse tähän! Kannet ovat todella pehmeät ja vaikuttavat kestäviltä. Ainakaan omani ei ole mennyt naarmuille, vaikka repussa pyörii työvaatteiden ja muiden tavaroiden kanssa. Vetoketjunkaan kanssa ei ole ongelmia ollut, vaikka netissä on valiteltu, että voi mennä helposti rikki. En sitten tiedä miten he omaansa käyttävät.. Yleiskuva plannerin ulkomuodosta on siis ihan täysin plussan puolella. Ei voi mitään moittia! Koholla oleva logo kruunaa kauneuden täydellisesti. Koko on juuri sopiva mukaan otettavaksi, sillä ulkokuori on 19,5cm x 13,5cm. Personal koolla siis mennään! Muita kokoja ei saatavilla olekaan.

IMG_0007

IMG_0016

Oi tämä sisus, siis mh! Kuvista ei näy ollenkaan, kuinka kaunis tuo pinkki on ja miten renkaiden kultainen väri oikein hohtaa valossa. Renkaat ovat muutenkin todella hyvän laatuiset ja kokoiset, noin 25mm. Aluksi ajattelin renkaiden olevan vähän liian pienet, sillä tykkään pitää koko elämäni mukana. Kuitenkin huomasin, että renkaat ovatkin juuri täydellisen kokoiset silloin, kun tarvitsee vain ne tärkeimmät mukaan, esim. matkalle lähtiessä. Kate Spaden omia sisälmyksiä minulla ei ole enää tallella. Muistan vain että paperi oli liian ohutta minulle, eli alle 120g. Onneksi tähän käy mitkä vaan insertit, jotka sopivat personal kokoiseen planneriin!

IMG_0011

Taskuja tässä riittää. Etukannessa on 8 pientä ja kaksi isoa taskua, takakannessa on yksi. Hyvälaatuisia onneksi! Pelkäsin aluksi noiden pienten taskujen puolesta, että alkavatko ne hajota käsiin kun sinne laittaa tavaraa, koska on sen verran lähellä reunaa tuo sauma. Mutta onneksi ei! Hyvin ovat pysyneet kasassa, eikä yhtään ole alkanut mistään repsottamaan. Nämä ovat ehdottomasti paras osa tässä plannerissa.

IMG_0013

Kynäpidike on oikealla puolella, mikä on hyvä asia meille oikeakätisille. Olen kuullut monilta että heidän kynänsä eivät mahdu pidikkeeseen, koska se on nahkainen eikä veny.  Ihan normaalin paksuiset kynät kuitenkin menevät kyllä todella nätisti läpi ja pysyvät paikallaan. Joten jos olet Kate Spadea miettimässä, älä käytä mitään hirveän paksua kynää! Itselläni mukana kulkee yleensä PenGems.

IMG_0014IMG_0015

Siinä kaikki tärkeimmät asiat varmaan olivatkin! Jos olet Kate Spaden planneria miettimässä, kannattaa hinnan takia kunnolla miettiä onko personal-koko sinulle sopiva. Jos se riittää, tulet varmasti saamaan ihanan plannerin kokoelmiisi! Näitä näkyy melkeinpä kaikissa ”Planner swap & sell” ryhmissä, mutta todella harva on valmis lähettämään Suomeen. Voit siis joutua jonkin verran metsästämään omaasi, mutta kun saat sen käsiisi, huomaat sen olevan kaiken sen arvoinen!

1760776898204616060416

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *