kikki.K Pause Guld personal planner

Kuten tarkkaavaisimmat ovat jo huomanneetkin on Facebook ryhmässä 1000 jäsenen kunniaksi arvonta. Palkintona on tämä kaunokainen, eli kikki.K Pause Guld personal planner, koossa medium.

kikki.K:n plannerit tulevat aina ihanissa laatikoissa, laatikon päällä oleva tagi ilmaisee minkä tyyppisen plannerin pakkaus sisältää. (Laatikot ovat muuten hyviä säilytyksessä!)
Kikki.K:lla on siis kahden tyyppisiä plannereita, personal planner sisältää päiväämättömät kuukausiaukemat ja lukuisia muistiinpanosivuja, time planner sisältää taas päivätyt kuukausiaukeamat ja koko vuoden viikkoaukeamat, lisäksi on pieni määrä muistiinpanosivuja yms.

 

IMG_0277

IMG_0278

Silkkipaperikääreestä paljastuu tällainen kaunokainen. Plannerin ulkopuoli on aitoa nahkaa, jossa on kultafoil täpliä. Sisäpuoli on haalean nudea kangasta. Sisäpuolella olevat taskut ovat valkoista nahkaa.

IMG_0279

Kikki.K:n plannereissa on kahdenlaista kiinnitystapaa, kuminauha tai neppari. Tässä kyseisessä yksilössä on kultainen neppari, jota koristaa kikki.K:n logon K-kirjain.

IMG_0280

Sisäpuolella, etukanessa on iso sihteeritasku sekä kaksi pientä ja yksi syvempi tasku. Syvemmässä taskussa on to do -lehtiö.
Myös takakannessa on muistilehtiö, koko takakannen pituisessa taskussa.

IMG_0284 IMG_0285

Sisältä löytyy upeat kullanväriset välilehdet, osa on nimetty valmiiksi, loput voi halutessaan nimetä itse vaikka mukana tulevilla tarroilla.

IMG_0281

Sisällöstä löytyy mm. päiväämättömät kuukausiaukemat (18kk), To do -listasivuja, Meeting notes -sivut ja kaksi tarra-arkkia.

IMG_0282

Lisää tietoa kikki.K:n tuotteista löydät heidät nettisivuilta.

Jos tykästyit tähän kaunottareen, muista osallistua arvontaan Facebook ryhmässämme Planner Lovers Finland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *