Miitti-info: lauantai 2.9.2017

Muista kurkata myös miitin tapahtumasivu.

Saapuminen Tampere-taloon:

Tampere-taloon kannattaa tulla pääsisäänkäynnin kautta, tilaan on opasteet ja lisäksi voit pyytää opastusapua neuvontapisteeltä.

Pääsylipun tarvitsee esittää vasta Sonaatti 1 -tilan ovella PLF:n miitin järjestäjille, riittää kun lipun esittää esim. matkapuhelimesta. Lippu vaihdetaan miittipassiin ja goodiebagiin. Ilman lippua emme voi päästää ketään sisään tilaan.

Suosittelemme julkista liikennetä, Nysset numero 6, 9, 15 ja 40  kulkevat Tampere-talon välittömästä läheisyydestä. R-kioskeilta voi ostaa vuorokausilippuja (vyöhyke ABC) joilla kulkeminen on edullista, käteisellä kertamaksu on 3€ (2 vyöhykettä). Lisätietoa Tampereen kaupunkiliikenteesta löydät Nyssen -sivulta. Jos tarvitse lisätietoa miten busseilla pääsee kaupungissa liikkumaan, niin kysy asiasta vaikka tapahtumasivulla, niin paikalliset voivat neuvoa.

Pysäköinti:

Auton voi pysäköidä Tampere-talon läheisyydellä oleviin pysäköintitaloihin tai sairaalankadun P-alueelle. Tampere-talon pihassa on inva-paikkoja, koko Tampere-talossa on esteetön kulku. Lisätietoa pysäköinnistä löydät Tampere-talon nettisivuilta.

 

Ruokailu:

Omien eväiden tuominen on sallittua, niitä ei saa kuitenkaan syödä salissa vaan esim. aulassa. Hyvällä säällä myös läheinen sorsapuisto on kiva piknik-paikka. Koko Tampere-talo on anniskelualuetta, taloon ei saa tilata ruokaa ulkopuolelta.
Tampere-talosta löytyy lounasravintola ja kahvila, lounasravintoloita on Tampere-talon läheisyydessä. Tullintorin kauppakeskuksessa sijaitsee K-kauppa. Tarkemmat ravintoloiden ja kauppojen sijainnit löydät PLF-miittikartasta.

 

Ohjelma:

Lauantai 2.9.2017

10:00 ovet aukeavat

  • ilmoittautuminen ja goodiebagien jako
  • kauppiaat paikalla

11:00 Tervetuloa PLF 2v. miittiin -alkusanat ja infoa päivästä

  • Kirppis auki

11:30 Facelive -lähetys: Emilia (Sponsored by Varalusikka) + arvonta

14:15 Facelive: Goodienbagin sisältö

14:30 Arvontoja

15.30 Facelive: Laura and Paper

16:15 Arvontoja

16:30 Loppusanat + infoa sunnuntain aikatauluista

17:00 Tapahtuma päättyy

 

Päivän aikana tapahtumatilasta voi liikkua vapaasti kunhan pitää mukanaan miittipassin. Tapaamiseen voi saapua myös tapahtuman alkamisajan jälkeen, pidä tällöin huoli siitä että ilmoittaudut PLF-miittitiimiläisille paikalla olevaksi.

Goodiebagit jaetaan satunnaisessa järjestyksessä paikalle saapuneille lippua vastaan. Goodiebageja ei toimiteta jälkikäteen. Goodiebagin sisältö on sponsoreiden mahdollistama ja niiden sisältö saattaa hieman vaihdella. Kiitos kaikille ihanille sponsoreille!

Arvonnat suoritetaan lauantaina paikalla olevien henkilöiden kesken. Arvonta numerona toimii passin numero. Palkinnot täytyy lunastaa tapahtuman aikana, niitä ei toimiteta voittajille jälkeenpäin.