Mikä on PLF?

Planner Lovers Finland:

PLF eli Planner Lovers Finland on Suomen ensimmäinen kalenterintuunaukselle omistettu yhteisö. Viivi Lindblom ja Heidi Siipola perustivat Facebook -ryhmän elokuussa 2015, tavoitteenaan koota suomalaiset harrastajat yhteen sosiaalisessa mediassa. PLF kasvoi ensimmäisten kuukausien aikana rauhallisesti, kun ihmiset yksi kerrallaan löysivät tiensä ryhmään. Keväällä 2016 ryhmään oli eksynyt muutama kymmentä ihmistä, kun sen jäsenmäärä lähti yllättäen valtavaan kasvuun. Suosion myötä nousi tarve perustaa yhteisölle oma blogi jossa kaikki tieto on helposti saatavilla yhdessä paikassa, blogi kasvoi niin suosituksi että päätimme lopulta avata omat nettisivut. Sivuilta löytyy paljon tietoa kalenterintuunauksesta ja kalentereista niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneillekin.

Planner Lovers Finland -facebook ryhmässä sana on vapaa, kunhan se tavalla tai toisella liittyy kalentereihin, plannereihin tai tuunaamiseen. Turhia sääntöjä ei ole ja ryhmä pyritään pitämään rentona ja mieluisana paikkana, jossa kaikilla on matala kynnys julkaista ja tunnelma on positiivinen.
Mukana voi olla yhtä hyvin niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin tuunaajat, kaikille löytyy varmasti jotain. Uusille harrastajille ryhmä on oiva tiedonlähde, sillä jäsenet auttavat mielellään kaikenlaisissa kysymyksissä.
Yhteisön jäsenille on tarjolla erilaisia etuja, mm. alekoodeja. Lisäksi ryhmässä on mahdollisuus yhteistyössä suomalaisten pienyrittäjien kanssa vaikuttaa Suomessa saatavilla olevaan planner- ja askartelutarvikevalikoimaan.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!


Shopaholic Enablers:

Ryhmä on nykyisin niin suuri, että toiset jäsenet jäävät helposti vain nimiksi.
Yhteisölle perustettiin tammikuussa 2016 oma WhatsApp-keskusteluryhmä, jossa voi paremmin tutustua muihin ryhmäläisiin. Siellä jutellaan kaikesta maan ja taivaan välillä, niin plannereihin liittyvästä kuin liittymättömästäkin. Keskustelu on värikästä ja erittäin huumoripitoista, joten terve määrä suodatustaitoa on hyvä pitää takataskussa! Viestittely on myös (hyvässä ja pahassa) erityisen vilkasta, joten keskustelussa mukana olevien kannattaa varautua, että joskus lukemattomien viestien määrä saattaa nousta satoihin viesteihin päivässä.

Jos haluat kokeilla pysytkö menossa mukana, voit tiedustella PLF-ryhmän ylläpitäjiltä mahtuuko keskusteluun vielä mukaan tai liittyä keskusteluun ryhmästä löytyvän linkin avulla.