Mitä pakata mukaan miittiin?

Miitti lähestyy ja moni varmaan miettii mitä pakata mukaan?

Allekirjoittaneella on aina askartelu ja plannermiittien kanssa sellainen ongelma että tavaraa tulee ahmittua mukaan enemmän kuin oikeasti tarvitsisi, etenkin niihin miitteihin missä on kauppiaat paikalla ja aina tulee kuitenkin ostettua jotain.
Joten yhtä paljon kuin kirjoitan tätä teille, kirjoitan tätä myös itselleni. Katsotaan sitten onnistunko noudattamaan omia vinkkejäni!

 

IMG_6061
Ideaalitilanne olisi pakata kaikki mukaan tuleva tähän kätevään tuunaustarvikkeita varten hankkimaan penaaliin. No, tiedän kyllä jo ettei se onnistu.

 

Itse lähden pakkaamisesta aina siitä, mikä on miitin tarkoitus. Viikonloppunahan on kyse plannerharrastajien tapaamisesta ja sehän tarkoittaa sitä että plannereita ainakin tuunataan, eikö niin? Lisäksi miitin on tarkoitus inspiroida, jakaa ideoita ja tarjota harrastajille mahdollisuus tutustua toisiinsa.
Edellä mainituista lähtökohdista on hyvä aloittaa.

Vaikka hankintojakin tulisi tehtyä kannataa tuunaustarvikeista mukaan ottaa ne omat suosikkijutut, niitä joita tulee käytettyä kerta toisensa jälkeen. Turha on ottaa mukaan mitään sellaista, jota on joskus ajatellut käyttävänsä ja sitten on kuitenkin jäänyt siihen ”joskus” kasaan odottamaan oikeaa inspiraatiota. Pakkaa siis mukaan sellaisia tarvikkeita jotka inspiroi sinua juuri nyt!
Minulla on tapana miiteissä jäädä niin sanotusti suustani kiinni, eli ei sitä kalenteria tule ehkä ihan hirveästi tuunattua. Harrastajien yhteiset tapaamiset on niin harvinaista herkkua että ihan mielelläni keskityn kuitenkin muihin ihmisiin kun kalenteriin. Jos olet puheliaasta sorttia kuten minä,  tuunaaminen kannattaakin tehdä itselle mahdollisimman helpoksi. Näin tulee mahdollisesti tehtyä edes jotain jutustelun lomassa.

 

IMG_6055
Liikaa valinnan varaa.. ?

 

Tuunauksessa suosikkituotteitani ovat ehdottomasti washiteipit, tarrat ja leikekuvat. Niillä tuunaaminen on nopeaa ja vaivatonta, pääsääntöisesti myös lopputulokseen voi olla tyytyväinen. Koska washirullia löytyy varastostani satoja, pakkaan mukaan vain suosikkirullat ja näytteet, tai sellaiset erityiset teipit, joista kovasti tykkään ja haluan käyttää nimenomaan plannerissa.
Tarroista mukaan kannattaa pakata myös sellaiset joita tulee käytettyä eniten. Mietin myös etukäteen värimaailmoja, eli liten washit ja tarrat sointuvat keskenään. Ehkä jopa jonkun teemanmukaisesti tulee valittua tuotteita.

 

IMG_6056
Simple Storiesin tarrasetit ovat tällä hetkellä suosikkejani ja inspiroivat kovasti, siksipäs nämä kaunokaiset lähtevät mukaani.

 

 

IMG_6059
Ihania Project life leikekuvia.

 

Itse tykkään pakata mukaan myös sellaisia juttuja, jotka ovat minulle ylimääräisiä ja voin vaikka antaa jollekin sellaiselle jolla on tarvetta. Minulla on ainakin nurkkiin kertynyt vuosien aikana paljon tulostettuja kuvia ja tarroja joita ei enää tule käytettyä mutta saattaa jollekin olla ihan mieleisiä.
Viikonlopun miittiin toki tutkin askartelukaapin sisällön entistä tarkemmin, koska miitissä on myös kirppis ja nyt on hyvä tilaisuus hieman tyhjätä itselle turhia mutta jollekin hyödyllisiä askartelujuttuja kaapeista pois pyörimästä. Kaikille jotka tuovat tavaroitaan myyntiin, muistakaa merkitä niihin selvällä käsialalla myyjän nimi ja hinta, näin potentiaaliset ostajat tietävät kenen kanssa kaupoista sopia.

Mukaan lähtevät ehdottomasti myös  suosikkikynät, muutama sellainen luottokynä joka toimii monenlaisiin aukeamien kanssa.
Itse olen saanut parhaat kynävinkit juuri tapaamisissa, eli jos suosittelen jollekin jotain kynää haluan että kyseinen henkilö voi kynää myös testata. Teippilappuihin eli stickyihin olen myös erityisen tykästynyt, joten pakkohan niitäkin on pakata… huomaatteko, tämä lista on loputon. 🙂

 

IMG_6057

 

Lisäksi pakkaan mukaan pienen laatikollisen klemmareita, taskukortteja (project life), planner charmeja ym. pientä ja söpöä. Tähän ei ole oikeastaan edes perusteita, tykkään vain pienistä, ehkä jopa hieman epäkäytännöllisistä koristeita plannerissani ja koen tärkeäksi jakaa tuota söpöyttä myös muille.

 

IMG_6058
Laatikollinen söpöyttä.

 

Jos tykkäät käyttää jotain erityistä tekniikkaa tuunailussasi (esim leimailu), kannattaa ehdottomasti mukaan ottaa siihen tarpeellisia juttuja. Muut kiinnostuvat varmasti upeista töistäsi ja näin ollen olisi hienoa jos sinulla olisi esitellä niitä tuotteita joita kyseiseen tekniikkaan tarvitsee. Itse tykkään jonkin verran leimailla, ja on ihan mukava nähdä muiden käytössä olevia leimasimia, sitten tiedän paremmin mikä olisi itselle juuri sopiva hankinta.

Ja tietenkin se tärkein:
Plannermiittiin tietenkin mukaan ne plannerit! Itse otan mukaan aktiivisimmassa käytössä olevat Kikkit sekä jo eläkkeelle päässeen Filofaxin. Miitissä itse koen tärkeäksi jutuksi sen, että näkee erilaisten plannereiden valikoimaa ja voi pohtia myös omia tulevaisuuden hankintoja. Tästä syystä myös Filofax -eläkeläinen lähtee mukaan.

 

IMG_4536-2
Kikki.K Vänskap, Filofax Domino, Kikki.K Watermelon

 

Toivottavasti tästä postauksesta oli sinulle hieman hyötyä tai iloa ainakin!

Nähdään miitissä! 🙂

 

_Satu_

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *