Planner-ilta Paperinauhassa 16.6.2016

Ja siellä kaikilla oli niiiin muukaavaaa, oi jospa oisit saanut olla muukaanaa. ?

image

Osallistuin torstaina Taitopuoti Paperinauhan järjestämään planner-iltaan. Ilta alkoi klo 17 liikkeen vielä ollessa auki ja kyllä siinä muutama asiakas ihmetteli touhujamme, eräs miesasiakas hieman pidempäänkin.

Paikkoja oli kymmenelle ”plännääjälle” ja kymmenen meitä olikin. Kaikilla meillä tietenkin ne omat rakkaat plannerit mukana, eikä kahta samanlaista ollut. Yhdellä oli Happy Planner, toisella kaupan peruskalenteri, kolmannella Color Crush itsetehdyillä sivuilla, neljännellä Happy Planner Carpe Diemin kansien sisällä ja niin edelleen. Kaikilla meillä oli myös eri määrä tarpeellista kalenterin tuunaukseen tarvittavaa oheishärpäkettä mukana.

image

Shoppailla saimme koko illan ajan ja taisi kaikille jotain pientä (tai vähän isompaa) tarttuakin mukaan. Tarjolla oli myös evästä kahvin ja pullan muodossa. Meillä oli ihana ilta! Esiteltiin plannereita ja löytöjä aiheeseen liittyen ja aiheen vierestä, tutustuttiin toisiimme ja ideoitiin ja toteutettiin yhdessä, juuri sitä mitä illalta odotinkin.

image

Lähtiessäni illan päätyttyä n. klo 20, Paperinauhan Päivi kertoi jo suunnitelleensa seuraavaa planner-iltaa syksymmälle. Toivottavasti pääsen osallistumaan myös planner-iltaan #2 sillä tämä ilta oli aivan mahtava!

image

 

❤️ Tinja

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *