PLF miitti 2016 -mukana olevat kauppiaat

PLF miitti 2016 lähestyy huimaa vauhtia! Ihanan monta ilmoittautui mukaan ja nyt kävi niin onnekkaasti, että kaikki 50 paikkaa on täynnä! Jos olet vielä kiinnostunut osallistumaan miittiin, ainoa mahdollisuus on jonottaa peruutuspaikkaa. Jos haluat näin tehdä, ilmoita kiinnostuksestasi Planner Lovers Finland ryhmän ylläpitäjille.
Miittiin on mahdollisuus tulla myös poikkeamaan käymässä, kurkkaamassa muiden tekemisiä ja ostamaan kauppiailta ihania tuotteita. Pöytäpaikkoja tuunaajille ei kuitenkaan ole enää saatavilla, eikä näin ole voi osallistua haasteisiin tai arvontoihin.

Olemme saaneet ihanan määrän kauppiaita mukaan miittin, kiitos heille kaikille siitä! Näin voimme varmistaa ettei kenelläkään lopu tuunaustarvikkeet kesken.
Kaikille miittiin tuleville kauppiailla on ennakkotilausmahdollisuus ja alennuksia juuri miittiin osallistujille. Tiedot näistä löydät miitin tapahtuma sivulta Facebookista.

anulogowebbi

Anun Putiikit sijaitsee ihan Tampereen kupeessa Kangasalla.
Anun Putiikeista löydät paperiaskartelutarvikkeita, piensisustustuotteita, Kiina-aiheisia tuotteita ja paljon muuta. Verkkokaupassa www.anunputiikit.fi ja www.kiinakauppa.fi. Myös blogi kannattaa käydä kurkkamaassa. Suomessa vain Anunputiikilla myynnissä 4 heures 37 -valmistajan paperit, pahvikoristeet ja leimasimet. Muutoinkin Anun putiikkien paperivalikoima on ihana ja edullinen! Omana tuotantona Anun putiikeilla on suomenkieliset Chipboard sanat, albumit ja kuvio-koristeet. 

 

Nannan Paperi&Helmi logoface

Nannan Paperi&Helmi sijaitsee ihan 3-tien läheisyydessä, Ikaalisten sisääntulon vieressä.  Puoti on avoinna arkisin klo 10-17, lauantaisin klo 10-14 sekä sopimuksen mukaan. Aukioloajat joustavat tarpeen mukaan, sillä Nanna asuu aivan puodin lähellä ja palvelee ohikulkumatkalla olevia vaikka myöhään illalla! Tilauksia voi tehdä myös sähköpostilla, valikoima on esillä Facebookissa Nannan Paperi & Helmi.
Nannan Paperi ja Helmi tuo maahan tunnettuja tuotemerkkejä kuten Ranger, Sizzix, PrimaMarketing, DonnaDowney, LawnFawn, Golden ja Faber-Castell.
Puodilla järjestetään kursseja laidasta laitaan. Nanna vierailee myös CHA-messuilla USA:ssa ja on näin ollen tietoinen myös alan uusimmista trendeistä ja tuotteista.
Lisää Nannan Paperista ja Helmestä voit lukea Paperilla lehden julkaisusta.

 

logo-valkopohja

Dekorette (www.dekorette.fi) tarjoaa monipuolisen ja uudistuvan valikoiman askartelutarvikkeita, sekä verkossa että myymälässä. Verkkokauppa toimii kellon ympäri ja nykyaikaiset maksutavat (pankkipainikkeet sekä Klarnan lasku ilman lisäkuluja) mahdollistavat nopeat toimitukset. Pääsääntöisesti tilaukset lähtevät matkaan 1-2 päivän kuluessa tilauksesta. Myymälä sijaitsee Sastamalassa, noin 50 km Tampereelta. Tuotetoiveita otetaan ilolla vastaan osoitteessa info@dekorette.fi.Dekorette löytyy myös Facebookista (facebook.com/dekorette) sekä Instagramista (@dekorette.fi).
Toimituksen huomautuksena pakko vielä lisätä, että Dekorettessa on erityisen hyvä valikoima Project Life -kortteja.

 

Korttipaja, logo

Heidin korttipan verkkokaupassa on laajavalikoima askartelutarvikkeita ja verkkokauppa onkin oikea paperiaskartelijan paratiisi. Korttipajan leimasin valikoima on omaa luokkaansa, myös paperivalikoima on valtava.
Heidi on itsekin ahkera paperiaskareltelija ja kalenterin tuunaaja, joten käytännön vinkkejä Heidiltä saa myös takuuvarmasti.

 

Näyttökuva 2016-06-07 kello 11.51.19

Miitissä on mukana myös Seinäjoella sijaitseva taideputiikki Suomen Taide Tarvike. Suomen Taidetarvikkeelle on tulossa paljon uutuuksia seuraavan kuukauden aikana, joissa saattaa olla paljon kalenterin tuunaajia kiinnostavia juttuja. Erityisesti kalligrafia tuotteita löytyy Suomen Taide Tarvikkeen valikoimista.
Tutustu nettisivuihin www.suomentaidetarvike.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *