PLF Miitti 2017: kikki.K

Tässä postaussarjassa esittelemme syyskuun miittiä sponsoroivia yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppanit ovat lahjoittaneet tuotteitaan tai alekoodeja goodiebageihin tai arvontoihin ja tämä postaussarja on meidän tapamme kiittää heitä.

 

Kikki.K sponsoroi vuonna 2016 Planner Lovers Finland -yhteisön arvontoja kahdella upealla plannerillaan ja yhteistyö jatkuu edelleen syksyn 2017 miitissä.  On hienoa saada tehdä yhteistyötä kikki.K:n kanssa, koska rakastamme heidän plannereitaan.


Kikki. K:n perustaja on syntyjään ruotsalainen Kristina ”Kikki” Karlsson, tästä syystä kikki.K inspiraatio tuleekin ruotsalaisesta designista. Varsinainen yritys sijaitsee Australiassa.

Kuvat/Pics: Kikki.K

Plannereista kikki.K julkaisee vuosittain useita uutuuksia ja erikoismalleja (esim. ystävänpäivän aikaan). Kikki.k plannerit ovat kauniita ja isoilla renkailla varustettuja. Plannereiden ja niiden oheistarvikkeiden lisäksi kikki.K:lla myy mm. kalentereita, muistikirjoja, toimistotarvikkeita, kodin tuotteita ja laukkuja.

 

Kikki.K:lä on verkkokauppa, josta tuotteita voi tilata Suomeen. Myymälöitä löytyy Australiasta, Uudesta Seelannista, Singaporesta ja Hong Kongista. Euroopan toistaiseksi ainoat kikki.K myymälät löytyvät Iso-Britanniasta, suosittelemme etenkin Lontoon Covent Gardenin isoa myymälää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *