Tyylikäs ja ajaton Field Notes

”I’m not writing it down to remember it later,I’m writing it down to remember it now.”

En voi ylistää tarpeeksi kuinka mahtavaa on että Field Notes vihkoja saa nykyään Suomestakin! Meinaan mukama.comi:sta, josta sainkin yhden setin vihkoja testiin.
Kuvassa Kraft ja Cherry Graph vihot

Amerikkalainen Field Notes on tyylikäs ja ajaton vihko, sopii niin miehen kuin naisenkin käteen, näppärästi taskuun ja ennen kaikkea – jos olet Traveler´s Notebookien ystävä, se sopii täydellisesti Pocket kokoiseen Traveler´s Notebookiin! Vihot ovat kokoa 89 × 140 mm.

 

Kraft 3 -Packista löytyy ruudullinen, viivallinen ja tyhjä vihko

Sivujen sisältövalikoima on monipuolinen ja riippuu designista, heiltä löytyy mm. ruudullisia, viivallisia, tyhjiä ja pisteellisiäkin. Field Notes julkaisee neljästi vuodessa Limited Edition vihon, jotka viedäänkin käsistä melko nopeasti. Mukana on ollut melko nokkeliakin vihkoja kuten Snowblind, valkoinen vihko joka muuttuu auringossa siniseksi ja Expedition joka kestää vettä. Melkoista hifistelyä!

 

Kynien testausta

 

Kynätestissä Field Notesin paperi pärjää hyvin. Paperi on mukavan paksua, eikä ole pelkoa että perus kynät vuotaisivat läpi. Ainut kynä joka vähän vuosi läpi oli Stabilo. Monien arvostelujen ja oman kokemukseni mukaan on kuitenkin sanottava että Fountain Pen ystävällinen vihko ei ole, musteet tulevat kovin helposti läpi. Leimat ja vesivärit kuitenkin sopivat tähän vihkoon hyvin.

 

Jos tykkäät pienistä näppäristä vihoista, suosittelen ehdottomasti Field Notesia. Vihko sopii niin nopeisiin muistiinpanoihin kuin tarkempaankin ajan suunnitteluun!Lisätietoa Field Notesista löydät täältä https://fieldnotesbrand.com/.

 

Artikkelin kirjoitti Planner Lovers Finland -ryhmän jäsen Emilia

TallennaTallennaTallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *