Uusi planner -addikti ilmoittautuu!

Moikka!! Tänään täällä kirjoittelee Kiia Innanmaa -blogin takanakin häärivä Kiia (tuntuupa oudolta puhua itsestään tällä tavalla kolmannessa persoonassa). Mä oon 18-vuotias opiskelija, bloggaaja ja innokas amatöörivalokuvaaja. Kalenterit, plannerit ja niiden tuunaaminen on olleet mielenkiinnonkohteita jo pitkään, oon aina tykännyt piirtelystä ja askartelusta muutenkin (olkoonkin, että oon melkoinen tohelo aina välillä).

planner lovers finland

Viime viikolla tää mun innostus karkasi kuitenkin ihan käsistä, kun tätäkin blogia kirjoitteleva Heidi tutustutti mut Planner Lovers Finland -facebook -ryhmään ja lähetti mulle paketillisen tarroja ja washiteippejä! Nyt selailen tätä blogia, koristelen omaa kalenteria, pyörin tuolla facebook-ryhmässä, selaan Instagramissa #planner -kuvia, etsin inspiraatiota Pinterestistä ja katselen plannereiden koristelua Youtubesta.

Tästä innostuneena pelkästään tavallisen kalenterin tuunaaminen ja pari postausta omassa blogissa ei enää riittäneet. Julkaisin siis blogissani aiemmin tällä viikolla postauksen noista Heidin lähettämästä ihanista jutuista (sen voit halutessasi tsekata täältä)  ja tänään blogiin ilmestyi myös arvonta, jossa joku onnekas voittaa Heidin tarra-arkkeja ja muutaman washi-pätkän (arvonta kannattaa tsekata täältä)! Niiden lisäksi pyysin Heidiltä lupaa tehdä tännekin postaus ja onnekseni sain tämän toteuttaa.

Kaiken kukkuraksi ostin itselleni vielä A5-kokoisen kansion, jota alan tuunata omaksi planneriksini! Se on vielä ihan vaiheessa (sain kansion käsiini eilen ja tilasin tänään vielä yhden oleellisen tarvikkeen sitä varten), joten tässä postauksessa on kuvia vain mun nykyisestä, ihan tavallisesta kalenterista.

planner

Oonkin nyt koristellut useamman viikon tohon kalenteriin, joka mulla jo oli ja aion käyttää sitä vielä, mutta se loppuu heinäkuussa, jolloin sitten otan käyttöön sen itse tekemäni plannerin. Tässä postauksessa ajattelin vielä jakaa muutaman vinkin plannereiden tai kalentereiden tuunaamiseen, joita itse käytän ja jotka toimii ihan minkä vaan kokoisessa ja näköisessä kalenterissa!

plannerin tuunaus

washiteippi

Kenellekään täällä ei varmaan oo epäselvää washiteipit ja niiden käyttö plannereiden tuunaamisessa, mutta mulla on 2 vähän spesifimpää vinkkiä noiden washien käytöstä! Niistä ensimmäinen on tuossa kuvassakin näkyvä sydän-”tarra”. Oon siis leikannut sen sydämen vaan tuosta glitteriteipistä ja samasta teipistä leikkelin muuten tähtiä askarrellessani joulukortteja! Mitä leveämpi teippi, sitä enemmän sulla on mahdollisuuksia leikata erilaisia ”tarroja” tai muotoja siitä!

Toinen vinkki liittyy siihen, jos yrität peittää jotain washiteipillä. Monet washit on vähän läpinäkyviä, joten esimerkiksi teksti niiden alla saattaa kuultaa läpi, vaikka olisit halunnut sen peittää. Itse teen tässä kohtaa  niin, että peitän tekstin ensin valkoisella korjausteipillä ja laitan washin vasta sen päälle! Ei näy tummemmatkaan värit enää washin alta!

leimasimet

leima

Seuraavaksi haluaisin vinkata leimasimista! Mä oon joskus ostanut Tigeristä muutamalla eurolla tuollaisen leimasinsetin ja tykkään sitä käyttää niin askarteluissa kuin kalenterin tunnaamisessakin! Mun mielestä noista jäävä vähän rustiikkinen, ei ihan millintarkka jälki on ihana ja sopii varsinkin noiden vintage-henkisten ruusuteippien kanssa hyvin.

Noilla aakkos-leimasimilla saa kirjoitettua jotain muistiin kalenteriin ja koska noi on aika isohkoja, niin noita voisi käyttää myös ikään kuin anfangeina joissain tärkeissä merkinnöissä kalenterissa!

post it

Viimeisenä vinkkinä vielä erilaiset muistilaput! Mä käytän näitä usein silloin, kun en ole ihan varma, että mille päivälle tai mihin kellonaikaan jonkin merkinnän teen. Noita muistilappuja voi sitten siirtää paikasta toiseen, jos merkintä siirtyy, eikä tarvitse sutata kalenteria moneen kertaan!

Saitteko tästä vinkkejä itsellenne? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *